Riboto laiko užduotys

Rodoma:
Nano Ferma Riboto laiko užduotys
Norėčiau jog šioje temoje būtu dalinamasi informacija TIK apie riboto laiko užduotys, kaip pvz.: moters diena, kario diena ar Valentino diena. Padėkime vieni kitiems lengviau pasiekti tikslą.
Prieš 11 m.
Aurelija Sindy Rašant komentarą spauskite žalią mygtuką "Naujas įrašas"
Prieš 11 m.
Kristina Cirbiene dabar dave su motinos diena ribotas uzduotis,bet kaip jas padarit jai pas profesoriu negalima rast nei spastu nei gerimu kurios reike nurinkt.
Prieš 9 m.
Marija Rakickienė Kodėl neleidžia statyti katedros antro etapo, nors pirmą etapą įvykdėme? Varžybose dalyvaujame, bet tų taškų negalime panaudoti?

Prieš 9 m.
nesuprantu tokio dalyko. duodate laikui uzduotis o kad ivykdytumem misijas reikia rubinu arba draugu pagalbos. is draugu nesulauksi o rubinu kasdien negauni. nesamoninga uzdutis su lapais. kodel juos galima ti pirkti uz rubinus?
Prieš 8 m.
Del ko man neina daryti Tevo Dienos uzduoties?Katila turiu
Prieš 9 m.
Ingrida Inga laba,gal tu turi gele kuri isgydo katina,
Prieš 9 m.
Nu Nesvarbu Ne
Prieš 9 m.
ale kiek daug komentaru apie moters diena  :D net dziugu nezinoti ar spesiu :)
Prieš 9 m.
zinot tikrai atsibodot su tom laiko uzdotim kuriuose reikia nugaleti herojus vagis,per tris dienas tik du nugalejau ,nes ju daugiau nera ,gal sugalvokit kitoke uzduoti vietoj vagiu paladinu,nes beliko kelios valandos,o dar turiu keturias uzdotis,aciu uz supratima ir tikiuosi rasti vagiu paladinu.
Prieš 9 m.
Armina Kalvaite Valdose gali būti tikribotas skaičius herojų. Nauji atsiranda tik tada, kai yra atlaisvinamos užimtos vietos. O vietas galima atlaisvinti tik išmušus jau esamus herojus. Jei valdose numuši vieną vagį, o dar aplinkui vaikšto krūvos nykštukų , burtininkų fėjų ir vienuolių, tai tiesiog atsiradęs koks vienas burtininkėlis užims to numušto vagies vietą ir viskas. Daugiau nei vieno vagies nesulauksit per amžius amžinuosius. Man, kaip ir daugumai kitų žaidėjų nekyla problemų, daugiausiai porą dienų yra tekę laukti ir tai tik todėl, kad nebuvo laiko dažnai prisijungti ir išmušti visus herojus.
Prieš 9 m.
nu jus tikri saunuoliai sugalvojat tokias uzduotis kad per ketures dienas neimanoma nugalet desimt herojiu vagiu,na ka cia ir bekalbet viena diena beliko iki riboto laiko uzduociu o as net neipusejau,aciu jums
Prieš 10 m.
Rokas Kalinauskas O jus muset herojus kad vietoj ju atsirastu vis kiti, tame tarpe ir vagys?
Prieš 10 m.
Ingrida Inga uzduotis buvo nugaleti 10 herojiu-vagiu,teciau per 5dienas pasirode tik 8,tai kair reikia ivykdyti laiko uzduotis,tai neimanoma,nes iki pabaigos liko kelios valandos ir visai nebeydomu zaisti
Prieš 10 m.
Rokas Kalinauskas na as per diena iveikiau, aisku ne per valanda, bet vistiek pavyko
Prieš 10 m.
Žaidimų Klubas Tikrai atsiranda herojai.
Prieš 10 m.
Grįžti į žaidimą „Piktas žaidimas“
Rodoma: