DALINAMĖS PATIRTIMI

Redzams:
Sveiki, atsirado užduotis vandens malūnas, visos užduotys padarytos gavau žemėlapi parašyta patobulink vandens malūną, kai ant jo paspaudžiu ir tobulinu, rašo: turi turėti šiuos daiktus-neparodyta kokius ir spyna. Tai kaip jį patobulint?
Pirms 9 m.
50y50 tau reikia paspaust uola ta kur raudonos geles ant uolos auga, statyti ten vandens maluna o pas tave kelias dekoracojom uzstatytas auga kokosai, lentpjuve ten stovi ir kai ivykdysi visus ten reikalavimus galesi tik tada i ola eit
Pirms 9 m.
tralialia Ačiū, bandysiu
Pirms 9 m.
Okur kreivabudziu gaut ?
Pirms 9 m.
50y50 toje pacioje oloje kur klinciu akmenys yra, tik reikia ta sala pravalyt labiau nes kitaip neauga kreivabudes tada
Pirms 9 m.
O kaip tas skulpturas daryt is klinciu ?
Pirms 9 m.
50y50 reikia tureti klinciu ir padarysi
Pirms 9 m.
Daina Dainele Kur jas daryt, ta turejau omeny ?
Pirms 9 m.
50y50 oloj gali statyti
Pirms 9 m.
Daina Dainele o kaip, atleiskit prasau uz klausimus, bet neisivaizduoju kaip
Pirms 9 m.
50y50 ar turite vandens maluna? jei taip, tada ieini i ola ten buna klinciu akmenys juos sunaikini ir gauni klinciu, tada parduotuveje nusiperki dekoracija vezliukas arba pauksciukas klinciu ir pastatai...
Pirms 9 m.
sveiki kiek dienu reik neprisijungt prie zaidimo kad atgaivintu augalus ir gyvunus?
Pirms 9 m.
davolnas tevas:) atsakyt nereikia? kam tie klausimai tada jopapa...
Pirms 9 m.
KAIP TEN YRA SU TA OLA? Kodel jau antra savaite neatsiranda nei grybu,nei klinciu???? Visiems taip ,ar tik pas mane?
Pirms 10 m.
Aiwa Aiwa pas mane dar ilgiau neatsiranda,bet as ten nieko neveikiu.man atrodo reikia ten kasdien darbuotis,kad atsirastu,o gal ir ne :) bent kol kasdien darbavausi,tai dygo,o db retai uzeinu tai nieks nevyksta ten.
Pirms 10 m.
Atgriezties spēlē „Okeanija“
Redzams: