IEŠKOME DRAUGŲ ir visa kita...

Redzams:
Ieskau kaimynu mano ferma per didelia aprupinti man ja vienai. mano kaimynai ne visi aktyvus bet vistiek noris kitu geru kaimynu.. savais nesiskundziu taciau noriu tureti daugiau kaimynu kurie padetu man kuriems padeciau as. NESIGAILESITkiekviena diena siunciu dovanas is noru saraso jai turiu daug kolekcijos daliu vienam ar keliems kaimynams is pageidavimu saraso issiunciu nemenka suma kolekcijos daliu. Esu draugiska kaimyne tad nesikuklinkit ir kvieskit y draugus- kaimynus :)
Pirms 9 m.
Karolina Mmmmmm Pirmiausia nesigirk, kad lankai kaimynus, siunti kolekcines dalis. Tau išsiunčiu kiekvieną dieną, bet iš tavęs nesu nieko sulaukusi. Pati pirmiausia būk aktyvi.
Pirms 9 m.
Peleda Naktinetoja Stebukle,o tu dar ir kolekcines siunti?
Pirms 9 m.
Karolina Mmmmmm Siunčiu kolekcines tiems iš kurių gaunu. Nesiunčiu tokiu atveju jei pagal jų sąrašą neturiu. Bet dabar ir energiją siųsiu iš kurių gausiu.DDD...
Pirms 9 m.
Katerio Nuoma Maciau as tuos siuntimus, vienas kirvis, vienas rubinas ir t.t.:DDDD
Pas pacia drugeliai, herbariumai, bent po 10 siusk kad butu galima atgal pasiusti:DD
Pirms 9 m.
Karolina Mmmmmm Gal akinukus paskolinti, kad matytum mano prašymus? Va tu net energijos išsiųsti nesugebi. DDD...
Pirms 9 m.
Katerio Nuoma Nesi pasizymejus jokios energijos, tai ir nelauk kad tau ja sius:DD
Pirms 9 m.
sveiki, reikia draugu/kaimynu aktyviu! kvieskit :)
Pirms 9 m.
Ieskau aktyviu kosmonautu, butina moket skaityt ekspedicijos pokalbius,ir vykdyti uzduotis. Siuo metu vykdome akcija,tad veiklos netruksta. Prasyma del priemimo teikti kosminei grupei Pufonautai.
Pirms 9 m.
Reikia draugų/kaimynų.
Pirms 9 m.
http://zaidimai.tv3.lt/draugaukim/53c0f8780abfd
Pirms 9 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: