KOSMOSAS

Redzams:
Sveiki kosmonautai, norejau pasiteiraut apie ta vaisiu medi :)) papildomos vitaminu ikrovos trumpina laika tik tam vienam kartui 16 val begyje, ar lieka pastoviai sutrumpintas?
Pirms 10 m.
Salva Nano Anąkart trumpino tik laikinai. Spėju, niekas nepasikeitė.
Pirms 10 m.
Nezinia Neklausk nezinau kaip toliau,bet mums trumpina kai sumetam,nesulaukus tu sesiolikos val.per diena net po du kartus pavyksta gaut po dvimketurius,ar net tris.kuo greiciau sumeti,tuo greiciau gauni.
Pirms 10 m.
Salva Nano Hm, bet jei pasiimat net kelis kartus per dieną po 24, gautųsi kad energijos išleidžiat kelis kartus daugiau nei atgaunat... Einu skaičiuot, kiek laiko man čia verta patrumpint tą medį :)
Pirms 10 m.
Kristina Cirbiene kai isformuosi savo komanda kaip susikurt savo kosmosa
Pirms 10 m.
Salva Nano Žemiau parašyta. Koks tavo lygis?
Pirms 10 m.
Kristina Cirbiene 80
Pirms 10 m.
Salva Nano Tai ar esi kosmoso komandos vadovas, ar paprastas narys? Jei Valdymo centre matai žodį "išeiti", spausk jį, išeisi iš komandos tik tada galėsi kurt savo. O jei matai ne "išeiti", o "išformuoti" tai jau turi savo kosmosą.
Pirms 10 m.
sveiki,kosmose mano naudingumo koeficientas yra 813 kodel man nepasikeicia statusas i tyreja?
Pirms 10 m.
Salva Nano Pasitikrinkit savaitės naudingumą - kol jis mažesnis nei 170 ar kiek ten, į tyrėjus nepakels.
Pirms 10 m.
ar galetu kas paaiskinti kaip viska istrinti ir susikurti savo kosmosa ?
Pirms 10 m.
Salva Nano Svetimo kosmoso ištrint negalit. Galit tiesiog išeit iš dabartinės komandos (spaudžiat valdymo centrą, ten - "išeiti"). Savo kosmosą galima kurt tik pasiekus 65 ar 70 lygį žaidime, nebepamenu tiksliai. Tai jei pasiekėt tokį lygį, manau tiesiog išeinat iš komandos ir turėtų leisti kurti savo.
Pirms 10 m.
KRISTINIUX su širdele, mes priėmėme tave į savo komandą, todėl prašome aktyvaus darbo su mumis "Svajonių erdvėlaivis" 91 lygyje. Kuo greičiau prisijunk. Ačiū.
Pirms 10 m.
a s
RAZPIZ komanda iesko aktyviu zaideju,kurie galetu kasdien prisijungti ir isnaudoti savo energija.laukiam nauju nariu.
Pirms 10 m.
Kristina Cirbiene mielai prisijunkciau i kaiminus tik nezinau kaip
Pirms 10 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: