KOSMOSAS
sveiki,''KATINELIO NORAS'' vis dar iesko penkiu komandos nariu.Labai labai visu laikiam
Pirms 10 m.
Sveiki. Reikalingas vienas narys i erdvelaivi skrydis i zvagzdes. Gal yra kas is mano fermos kaimynu norinciu laisvu. Tuomet kazkaip galeciau atsilyginti mainais uz darba kosmose. Kaip ten bebutu priimsiu bet kuri pasiprasiusi laukiame. Butu labai malonu jei butu aktyvus zaidejas
Pirms 10 m.
Sveiki. Gal kas galetu padeti? As apie kosmoso ekspedicijas.. Vykdau antraja, kur reikia surinkti 13400. Bet mano komandoje vos du zmoguciai.. Neprasau ateit i komanda, bet gal komandos galetu prisijungti ir padeti man? Manau prisijungtumet prie mano vykdomos uzduoties, kadangi is triju komandu as viena vykdau, dar dvi komandos galetu prisijungti.. Mano komanda ''Deira''. Laiko liko nedaug, o taip norisi ta trecia skrynia atidaryti ir gauti apdovanojima..
Pirms 10 m.
Salva Nano
Na, nieko nebus - kosmosas taip sukurtas, kad kitos komandos negali prisijungti prie tavo uzduočių, jas vykdo tik tie zaidėjai, kurie yra tavo komandoje.
Jei esi aktyvi zaidėja - junkis prie mano komandos, mes visada atidarom skrynias Na, šįkart jos jau atidarytos ir jau dingusios.
Ekspedicija vadinasi SALVA.
Jei esi aktyvi zaidėja - junkis prie mano komandos, mes visada atidarom skrynias Na, šįkart jos jau atidarytos ir jau dingusios.
Ekspedicija vadinasi SALVA.
Pirms 10 m.
Ar gavote beždžiones jaunikli as uzduoti pabaigiau bet negavau tasku daugiausiai buvau surinkusi?
Pirms 10 m.
Redzams: