PRANEŠAME APIE KLAIDAS

Redzams:
na ka pastrigom?
Pirms 13 m.
black PANTHER stai ir prasideda zaidimo strigimai :DDD

Pirms 13 m.
Virga S nu taip vel neina yeiti y zaidima rodo kad klaida
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Sveiki, kad galėčiau padėti, parašykit, kokią klaidą matot bei kokią naršyklę naudojat.
Pirms 13 m.
iiiii viskas gerai
Pirms 13 m.
kodel man pardavus nerodo kad parduota? buvo 34 parduoti prokoliai pardaviau dar 6 ir vistiek todo 34?
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Už parduotus brokolius pinigų davė ? Galbūt tuo metu strigo žaidimas ir neužskaitė. Dabar, kiek žiūriu, veikia kuo puikiausiai.
Pirms 13 m.
Yva
kodel neleidzia istrinti pakvietimu ir pastovei raso friend not faund.duomenys sinchronizuojami
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, pakvietimus galima priimti arba atšaukti. Jeigu vieną kartą atšaukei draugo pakvietimą ir tuo metu žaidimas nespėjo užfiksuoti atmetimo, bandei antrą kartą - draugo jau nebebuvo ir rašė "friend not found".
Pirms 13 m.
SVEIKI..KUR DINGO KARVIDE..RYTE BUVO O PO POROS VALANDU OP IR DINGO
Pirms 13 m.
Liepa Kluonytė man iviko klaida ir beveik nieko nebeturiu.:(
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Rasitara, peržiūrėjau tavo fermą - karvidė yra. Liepa, žaidi su facebook ar one.lt vartotoju ?
Pirms 13 m.
laba diena kodel mano zaidimas pradetas nuo pradziu,kaip suprast buvau 18 lygio
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, žaidi su one.lt ar facebook vartotoju ?
Pirms 13 m.
Jurgita Cerneckiene zaidziau su one bet pasijungiau su facebook ir dingo :(
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Prisijunk vėl su one.lt ir viskas bus gerai. Dėja, negali žaisti tą pačią fermą su skirtingų tinklų vartotojais.
Pirms 13 m.
Jurgita Cerneckiene neleidzia su one prisijungti praso facebook duomenu
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas nueik čia: http://api3.one.lt/fbApplication?embed=1&appId=scope&fullscreen=1&offline=1 ir pažiūrėk savo vartotojo ID, atsiųsk jį el. paštu [email protected] .
Pirms 13 m.
Jurgita Cerneckiene gerai
Pirms 13 m.
Jurgita Cerneckiene issiunciau
Pirms 13 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: