PRANEŠAME APIE KLAIDAS

Redzams:
man neveikia zaidima ir valiau narsykle daug kartu ir per kita ejau, vistiek neveikia one....
Pirms 13 m.
ツ♥ neveikia ir man.
Pirms 13 m.
Larke Newman Neveikia zaidimas
Pirms 13 m.
Meilė niekada nemiršta... neveikia iki dabar , jauciu neveiks snd , o rytoj gali irgi neveikti irgi
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Atlikite veiksmus, aprašytus skiltyje "Dažniausiai užduodami klausimai"
Pirms 13 m.
man veikia
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Atlikite veiksmus, aprašytus skiltyje "Dažniausiai užduodami klausimai"
Pirms 13 m.
atsisiuskit ccleaner ir su juo prasivalykit pc, gerai isvalo visas narsykles! ir veiks tas jusu zaidimas.....   http://www.filehippo.com/download_ccleaner             Si programa yra nemokama....
Pirms 13 m.
Larke Newman jau valiau, bet vistiek neveikia....
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Čia geras programa, aš jau seniai šita žinojau ;) Larke, neveikia, paprašyk Tavo draugai, kad Tavo pc išsivalyti naršyklės talpyklą ;)
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka Larke, keisk naršyklę tada, ne žaidime problema, juk dauguma žaidžia
Pirms 13 m.
Silvija Silvija nu nu,kur jau dauguma
Pirms 13 m.
buvau uzstates gaminti 20 velykiniu triusiu. dabar kai buvo atnaujintas zaidimas, ar galiu tiketis kad juos dar sukurs?
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka o kaip tau sukurs, juk velykinės laboratorijos nebėra , nors ką čia gali žinoti
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Kitais metais, tai reiks palaukti :D
Pirms 13 m.
piktas kai ustatai valykinej laborotarijoj ir ji isnyksta, visitek sukuria ka buvai uzstates. ir nereikia cia apie metus kalbet.
Pirms 13 m.
Neveiks tas zaidimas stume jie cenai visiem dura kaskoke darik kanori vistiek neveiks
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Jei neveikia, atidaryk nurodą facebook.com ten problema nėra tada eik žaisti Forbidden Garden, o One.lt pas mane puikiai veikia, dar karta sakiau, Atlikite veiksmus, aprašytus skiltyje "Dažniausiai užduodami klausimai" viskas parašyta
Pirms 13 m.
Atgriezties spēlē „Piktas žaidimas“
Redzams: