PRANEŠAME APIE KLAIDAS

Redzams:
gal galit pasakyt , ka reiskia uzrasas prie  nuotraukos PAKVIESTI kai ateini pas drauga
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka reiškia, kad sąjungininkas seniai nebuvo prisijungęs ir iš jo jokios naudos užbūrimui
Pirms 13 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Asesu, man atrodo, gal užblokavo žaidime, jie nepatiko ir nenori žaisti?
Pirms 13 m.
Rādīt citus 5 komentārus
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Nu taip, aš buvau Užburti pas draugą, labai ilgai laukiu, kitą dieną - užbūriau ir įvykdytas, nes ji neprisijungia online, pas ji buvo pasidarė "Rėžimo nematomas" ;)
Pirms 13 m.
Laba diena, Norejau paklausti,kodel negaliu visiems pastatams uzburti tu zmogeliuku? kaip kitiem veikia? kazkokia nesamone daros. It kodel neatsdaro receptuose uzburtas ratas ir nuodingas debesis ir negaliu uzbaigt nemazai uzduociu
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka pavaldinių galima užburti 2, dar 2 duoda žaidimas, jei išloši paspaudus svirtelę, gali gauti papildomai kažkuriam tai laikui, pasižiūrėk skyriuje Kiti, gal turi, taip pat galima papildomą pavaldinį gauti visam laikui, jei savo pavaldinius paskatinsi bizūnu 4000 kartų, dėl receptų, eik į Mokslas ir ištyrinėk reikiamus, kuriuos leidžia
Pirms 13 m.
Laba diena. Pas mane yra uzduotis sukurti ir laikyti valdose 2 cerberio suniukus. as sukuriau ir turiu net 3 o uzduotis neuziskaito, kodel?
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, neužskaitė, nei vieno ? Kaip tiksliai vadinasi užduotis?
Pirms 13 m.
Reda Redaite uzduotis pora šuniuku, bet dabar atsirado nauja uzduotis ir man dovanojo viena šuniuka, tai dabar viena uzskaite.
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy tai gal kiti jau per dideli? Arba galėjo būti, kad užduotis prašo būtent "užauginti" iki šuniuko stadijos, tada užskaitys tik kai pamaitinsi krepšelyje sėdinčius.
Pirms 13 m.
Reda Redaite bet tai as sukuriau juos ir isdesciau teritorijoj bet vis tiek neuzskaite
Pirms 13 m.
ce ziuriu s mala tas zaidimu klubas  nieko nedaro jau sawaite prasau iskaityt edrunu kaimo uzduoti o nieko nedaro gaminkit kska ir ce tikrai jau kompensacija turi but uz tokius pazadus o nieko nedarot
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy savaitgalių neskaičiuok, nes savaitgaliais nei adminas, nei kūrėjai nedirba. Palauk bent pirmadienio.
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Aš nieko su užduotimis padaryti ir negaliu. Visą info perduodu kūrėjams, o kodėl jie dar nesutvarkė - nežinau. Pasiklausiu jų, kai gausiu atsakymą - pranešiu.
Pirms 13 m.
Labas vakaras kodel man neina nueiti pas kaimynus (kaikuriuos)jau kelinta diena prasyciau kokios nors kompencacijos?
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka o gal pirmiausia paprašyk klaidą ištaisyti ar patarimo ?
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, pamėgink išsivalyti naršyklės talpyklą (cache), jei problema išliks - mėgink pakeisti pačią naršyklę
Pirms 13 m.
Atgriezties spēlē „Piktas žaidimas“
Redzams: