PRANEŠAME APIE KLAIDAS

Redzams:
man išvis neina užeiti i žaidima :-(  :-(  nespesiu užduočių padaryti :-((((((((    ir aš  viska padariau kas parašyta dažniausiai užd kl  :-(((
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Ar išmeta klaidą, kai bandai įeiti į žaidimą ar tiesiog nekrauna ? Jei nekrauna, pamėgink pakeisti naršyklę, jei iškarto nepadės - perkrauk kompiuterį. Jei ir tuomet nepadės - atsisiųsk programėlę ccleaner ir išsivalyk visas šiukšles
Pirms 13 m.
Turiu viena nemalonu atsiliepima apie sventines uzduotis: Beveik visas,( tiksliau visos) sventines uzduotys,kurias zaidziau per pikta zaidima,uzbaigdavau tuo,kaip reikejo statyti stebuklu krautuvele. Deja,Velykines uzduotys ne isimtis...   Juk tai stebuklu krautuvelei reikia medziagu,kurias as sukauprsiu tik po geru kokiu 5 menesiu... As tai pat noriu ka nors laimeti. Na,nemanau,kad tai klaida,taciau man tos uzduotys su stebuklu krautubele trukdo,nors tu ka...
Pirms 13 m.
☆☆☆tomas☆☆☆ pritariu tau ,stabdo konkreciai ta uzduotis
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka jei tik pradėjęs žaisti, tai taip, bet šiaip tą stebūklų krautuvę pradžioje pasistatai, medžiagų nebepamenu, bet nieko sunkaus nebuvo
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy Ir man ta krautuvėlė žaidimo pradžioje labai lengvai buvo pastatyta.. O kokių ten medžiagų žadi rinkt 5 mėnesius?
Pirms 13 m.
Deivydas Stankevičius 2000 medienos,100 deimantu,1500 akmenu.
Pirms 13 m.
Sveiki, noriu paklausti kodel neleidzia tyrineti '' Meniskas pavergimas'' nors pries atnaujinima leido o dabar raso kad reikia 2 lygio bibliotekos ( biblioteka esu ir istyrinejus ir patobulinus)
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, perdaviau kūrėjams, kad patikrintų
Pirms 13 m.
Sveiki, mano pavaldiniai nenori reaguoti i paskatinima, dazniausiai suveikia tik is trecio karto.
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, pirmiausia pamėgink atlikti veiksmus, aprašytus skiltyje "Dažniausiai užduodami klausimai". Jei nepadės - pranešk.
Pirms 13 m.
(:Audrius:) Tai, kad dviem suveikia, o kitiem dviem neveikia. visada neveikia tiems kurie dirba bibliotekoje.
Pirms 13 m.
Linablina Blinačka pamėgink bibliotekas truputį perkelt, gal vieta nepatinka
Pirms 13 m.
sveiki ,pastebejau kad kartais energijos nuskaicuoja daugiau nei atlikai veiksmu,cia tik man ar kas dar pastebejo ir jau tai nepirmas kartas
Pirms 13 m.
Kristina Tik as pastebejau,kad energijos daugiau nuskaičiuoja kai puoli vienuoli,čempiona,burtininka
Pirms 13 m.
(:Audrius:) Man irgi kartais nuskaito energijos daugiau negu naudoji, dazniausiai heroju kaime.
Pirms 13 m.
1ciuvas1 nuskaito energijos 2 o zala tik 3 idomiai cia
Pirms 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, dėkui už informaciją. Perduosiu žaidimo kūrėjams
Pirms 13 m.
dukryte :) man irgi tas pats, duodi viena smugi o energijos nuskaito daugiau negu viena, beje pas kaimynus neleidzia apsilankyt
Pirms 13 m.
Mindaugas Belekas Matyt esme bus, kad tie riteria duoda atgal (net ir pagal animacija) o vietoj zalos nuima energija
Pirms 13 m.
Atgriezties spēlē „Piktas žaidimas“
Redzams: