PRANEŠAME APIE KLAIDAS
sveiki negaliu prisijungti prie EMPIRE zaidimo jau bandziau 5kartus prasau pagelbeti
Pirms 12 m.
Žaidimų Klubas
Labas, šiuo metu žaidimas jau turėtų veikti. Dėl vis pasikartojančių techninių nesklandumų informavau žaidimo kūrėjus.
Pirms 12 m.
as nelabai suvokiu to maisto gaminimo... tarkim maisto gamyba 230 sunaudojimas 330 ( gaunasi - 100)... pasistatau viena nauja 1 lvl ferma... raso kad viena ferma duoda 16 grudu valandai, o pastacius dadeda 1-2 grudus valandai iki 231-232 nesuvokiu biski sito dalyko
Pirms 12 m.
Žaidimų Klubas
Labas, gali būti, kad įsivėlusi klaida. Parašyk savo žaidėjo vardą ir datą, kada pastebėjai šią problemą
Pirms 12 m.
Doviliukas
jau berods trecia diena, daug fermu per ta laika pristatacius dali iki 4 lvl dakelus o grudas pakilo nuo 230 iki 247 :( Riteris Dowe1
Pirms 12 m.
Žaidimų Klubas
Persiunčiau informaciją žaidimo kūrėjams, kai gausiu atsakymą - parašysiu
Pirms 12 m.
ei sutvarkykit normaliai zaidima pas mane kariu 0 o maista naudoja vistiek i minusa. as negaliu ten kariu laikyti .
Pirms 12 m.
Raimonda
Raimonda champion ir dabar pas mane vienam forpe turi maista gaminti daugiau o gamina mažiau .
Pirms 12 m.
as nusipirkau antra slota (cia kad du pastatus vienu metu galieciau statyt) vienas veikia o kitam laikas stovi vietoi ir nieko nestato norieciau kad man tai sutwarkytu arba bent deimantus grazina.
Pirms 12 m.
NaUrIuS
taip ir turi buti, cia statybu eile, kai baiks pirma statys antra, cia tam kad jei nebuni daznai on, gali eile ustatyti ;)
Pirms 12 m.
jus tikriausei tik ir zinot viena zodi narsykle as isvaliau nearyklie bet vistiek stringa zaidimas ir ne man vienam kame reikalas paiskykit
Pirms 12 m.
sau_lu_te
paimkit parasykit, kad nuo to iki to laiko zaidimas neveiks ir visiems bus ramu... sutvarkykit viska ir leiskit vel normaliai zaisti...
Pirms 12 m.
Redzams: