TARP KAIMYNŲ

Redzams:
Sakykit, kaimynėliai, ką  reiškia, kai  foto įrėmina ? čia tipo jau "vieta istorijoje" ?..
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy čia tipo tas kaimynas jau sukūrė jaunystės eliksyrą :)
Pirms 13 m.
Videnka Videnka aišku :) o kokių nors privilegijų dar be įrėminimo suteikia tai?
Pirms 13 m.
Rādīt citus 28 komentārus
meile [email protected] priimk mane i nanoFerma
Pirms 13 m.
Pats fainiausias zaidimas.Kas pritaret uzdekit smile.;)
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy pritariam :)
Pirms 13 m.
Silvija Silvija :-((((
Pirms 13 m.
Rādīt citus 23 komentārus
Regina Jankauskiene ir su kardais zaisti dar per anksti...
Pirms 13 m.
stai ir as,gryzau laimingai,neisitaskiau,tik biski pasitaskiau)))ziu neliudejot vakar?kibira tvarket su keksiukais)))
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy skanu buvo, kitą kart ir tu prisijunk ;)
Pirms 13 m.
Silvija Silvija na prisijugciau del keksiuku,po kibiro poto pora dienu koma butu
Pirms 13 m.
Rādīt citus 22 komentārus
Regina Jankauskiene tevuku buti dar per jaunas...
Pirms 13 m.
LABAS VISIEMS :) turiu pasiulyma :) visai butu idomu pabendrauti kaimynamas skaipu sukurus cata :) taip galetume laisviau bendrauti ir greiciau galbut suzinoti kokios kam reikia pagalbos nu ir bendrai manau ,kad butu gana linksma o tai cia kazkaip nuobodu :) jai atsiras norinciu parasykit ir kursim skaipo cata  :)))))))))))))
Pirms 13 m.
Linaxsas tai paskui tik tam ciate ir sedesit...mars mano ananasu gydyt...
Pirms 13 m.
samanta ydomi mintis
Pirms 13 m.
Rādīt citus 20 komentārus
Regina Jankauskiene dziaukis...burokai i nauda isejo
Pirms 13 m.
prasau DUOKIT PUPELIU ! :DDD
Pirms 13 m.
Salva Nano Nesuprt, a tau jų dar mažai? :D Tu jau ten suprantu toli su šitom užduotim, tai sakyk, ar man traukt lauk iš norų sąrašo tas pupeles, ar laikyt? Kam jų ten ir ar daug reikia?
Pirms 13 m.
®imvydas. nu reiks gi nemazai dar tiesciukai 5 po 15 suryja ir dar jiems pagaminti reikia tu sluotu ir uogieniu ,na bet tau gal nereikes priklauso nuo to kiek kaimynu turi ir kiek pupeliu gauni ,as per diena apie 80-100 tai jei tu daugiau tai gali net nesijaudint :D
Pirms 13 m.
samanta cha cha. as is 160 kaimynu gaunu gal 40-50 dovanu
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy Jei esi pupeles įsidėjęs į norų lentelę - iš manęs jas kasdien ir gausi :)
Pirms 13 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: