TARP KAIMYNŲ
Matėt, Helovyno misijos bus? :) kažin ko gero duos dovanų? saldainių arba pokštų? o gal kokį moliūgą-babaisą gausim kaip dekorą? :)))
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy
Kai nebealsuos, tada jau ne greitąją, o morgą teks kviest ;)
Reginut, pas mane ta užduotis su raudonais medžiais jau praeityje, kad jų nereikėtų kirst, aš už 50 auksinukų nupirkau užduoties įvykdymą be kirtimo :) Žodžiu nepigūs medeliai, bet gražūs :)))
Reginut, pas mane ta užduotis su raudonais medžiais jau praeityje, kad jų nereikėtų kirst, aš už 50 auksinukų nupirkau užduoties įvykdymą be kirtimo :) Žodžiu nepigūs medeliai, bet gražūs :)))
Pirms 13 m.
kazko linaxa perilgai proceduriniam laiko?????????
Pirms 13 m.
jolka
apeikit mano ferma,nu uzlagino juodai,jauciu jau ten smirda dveselenom ir puviakais
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy
Na jau.. ko čia pariniesi? Nesuk sau galvos, susirask meilužį ir gyvenk kaip inkstas taukuos ;) :)))))
Pirms 13 m.
Sveiki visi, ko reikės Ultragarso Aparato užbaigimui? :)
Pirms 13 m.
MrBlackrain MrBlacker
Jau pabaigiau 25 statybos etapai po 125 medienos, po to 50 vilnos, 20 voratinklių, 25 sijos, 40 motoriukų :) Visiems gero žaidimo ;]
Pirms 13 m.
Gal kas galit pasakyt, kaip gaut auksiniu, neisleidziant pinigu?
Pirms 13 m.
Aurelija Sindy
Kaip guodžia žodžiai: Jei kažkam dovaną išsiunčiau - tai ten per klaidą sumaigiau.. :DDDD Manau todėl tiek mažai ir teturi, kad kitiems gailiesi duoti ;)
Pirms 13 m.
blemba bobos uzknisot jus su tais drugeliais as neturiu tiek ju kad isdovanot visom susitarusios moset visos drugeliu praso
Pirms 13 m.
Redzams: