TARP KAIMYNŲ

Redzams:
Velykinėje teritorijoje iškrinta STAIGMENOS dėžutė. Ją atidarius iškrinta Easter flame. Kur ją galima panaudoti? Dar 15 procentų krinta. Kam visa tai panaudoti?
Pirms 8 m.
Regina Jankauskiene kiausiniai -laboratorijoje,trasos- gyvunams,tos pacios kaip ir kolekcijoj naujoj
Pirms 8 m.
Regina Jankauskiene ne,trasos augalams isten krenta 15 proc,o kolekcijoj gyvunams:)
Pirms 8 m.
Karolina Mmmmmm Aš tuos kiaušinius randu SVIRNE, bet kur juos panaudoti?
Pirms 8 m.
Gintaras Tomkus tai sako kad laboratorijoje tu kiausiu reikes,kuriant trasas matau reikia,toliau neatidarytos uzduotys tai nematau,pasiziureki
Pirms 8 m.
gal kas galit parasyt koks prizas surinkus kolekcijos dalis?nemoku angliskai
Pirms 8 m.
ALBINA KRENCIENE aha, ir aš nežinau, kur pasinaudoja kolekcijos dalys "colored foog" ???
Pirms 8 m.
ALBINA KRENCIENE food
Pirms 8 m.
Regina Baltuškonienė Uz kolekcija duoda spalvingo maisto. Ieskokit sandelyje, pagrindineje fermoje.
Pirms 8 m.
ALBINA KRENCIENE aciuuuuuuuuuuuuuu
Pirms 8 m.
Meri,Mantai,Audry,jei kas skaitot,pakeiskite mane kosmose,nes as kazkaip nebesugebu prisijungt nuo vakar vakaro.Nenoriu,kad nukentetu komanda :)
Pirms 8 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Dovile :) ateik į draugus :)
Pirms 8 m.
!
ieskau aktyviu zaideju, kurie padetu surinkti moteriskumo vitaminu
Pirms 8 m.
Labai labai ačiū okis už vabalus. Nežinau kaip ir atsidėkosiu. Nieko neturiu ko tau reikia. AČIŪ
Pirms 8 m.
Okis Okis viskas gerai turiu tai dainuosi an negaia nera ka laikyti vaiku neatves
Pirms 8 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Vilma ir okis, dėkui, kad man atsiuntei drugelius :)
Pirms 8 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: