TARP KAIMYNŲ

Redzams:
Sveiki :) prisijungiau prie zaidimo,aprasymu pries uzduotis neskaitau,o viska uzdarineju,tai ir dabar tiesiog uzdariau visas lenteles... ziuriu mano avatare ir jos vyra uzpuole kazkokie vaikai zomiai,kurie sliauzioja visur is paskos... gal kas galetu paaiskinti kame cia kampas? :D Ka cia su tais zombiais tureciau daryti? Ar cia tiesiog... seimos pagausejimas,kaip vyra ibruko taip ir 6 vaikus...? :D
Pirms 8 m.
. i Ξ v A . jau viska supratau... :D
Pirms 8 m.
Aurimas Tratas :DDD
Pirms 8 m.
Pelėdočka, Ačiū, bet man vabalų tikrai tiek daug nereikia, paskui neturėsiu tau kuo atsidėkoti :) Gal žaidimo pultelių turi, galim mainyt 100ant barškučių jei tinka :)
Pirms 8 m.
Peleda Naktinetoja su tais vabalais viskas ten gerai,nepergyvenk :) pulteliu paieskociau,bet neieinu i fb ferma.Dabar nelabai turiu ju,tad lieku skoloj :)
Pirms 8 m.
Vida ok Nicole pasiunciau pultelius uz peledka,o vabalu grazint nereikia
Pirms 8 m.
Paulina Naudžiūnienė Na Avarija, gerai paselpei :) nepamenu kas tiek yra siuntes.. Ir as tau skoloj :)
Pirms 8 m.
Peleda Naktinetoja trukinejo intikas tai nezinau ar pasiunciau tai ka norejau ;) lygu lygu,nieks neskoloj :)
Pirms 8 m.
Peleda Naktinetoja cia tipo Avarija rase :DDD
Pirms 8 m.
Sveikute, gavau x10 "Apolono drugelio" kas man atsiuntei, buvo nerodo kaimynų, o dabar jau veikia ir rodo atsilyginsiu? Dėkui :)
Pirms 8 m.
Liucija, gal čia per klaidą man siunti tokiais kiekiais iš klaipėdskos fermos? Jei ne - kuo tau atsidėkot? Kolekscinių po 500 nebeturiu - šian jau atsikračiau likučiais...
Pirms 8 m.
sveikuiai, gal kas sukaupet tulpiu pertekliu, o telefonu trukstat,-galeiau keistis kokius 2000, arba tulpes i juvelyrini
Pirms 8 m.
Augis Mano sveikas, reiktu juvelyriniu galeciau keist i kokius 400tulpiu
ar esi pas mane drauguos susirasytume?
Pirms 8 m.
Atgriezties spēlē „Nanoferma“
Redzams: