TARP SĄJUNGININKŲ

Redzams:
Labai negrazu buvo paimti mano paskelbta siela... Mielos kaimynes, turiu drauguose tik tris..., neziuresiu, dar karta, ismesiu visas is draugu.
Pirms 10 m.
Peleda Naktinetoja nei velnio nesupratau!Tai kodel kaimynas negali jos paimti?Tam ir skelbiam i srauta,kad kazkas ja gautu,nes pats gali tik is kito paimti,o ne savo pacios paskelbta...
Pirms 10 m.
Sandra Xxxx Todel, kad yra kas ja paima. Zmogus, kuris visada man padeda. O ne tas, kas nieko nepadeda.
Pirms 10 m.
Rādīt citus 9 komentārus
Sandra Xxxx Gerbiu jusu nuomones, gerbkit ir mano. Tiesiog atsitiko, kas atsitiko ir tiek!
Pirms 10 m.
Su Sv. Velykomis, mieli sajungininkai! ;)
Pirms 10 m.
Sandra Sandra ir tave:)
Pirms 10 m.
Sveiki.Gal kas galite paskolinti 9 vnt is magiskuju daiktu kolekcijos?
Pirms 10 m.
Dalia labai aciu Nijoliuk ir krista 951.atsiunciu jums atgal,gal ir jums reikes uzduociai,tai pasitaupykit.
Pirms 10 m.
gal kas bazilisko iltis ar raganos skrybeles i trolio taukus noretu mainyt? man tauku reiktu :)
Pirms 10 m.
Donata Rimvydė Eimi, ačiū tau labai,nereikėjo šitiek daug man siusti,nes dabar turiu tik po kelis vienetus ko tau reikia,taigi lieku skoloj....
Pirms 10 m.
eimis nereikia nieko cia uz sakeles
Pirms 10 m.
Donata Rimvydė kai reikės šakelių ar ko kito šitam ir sekančiam žaidime atsiusiu ir taip ,juk nesunku pagelbėt,o atsilygint tikrai nereikia,tik kai iš kolekcijos tada tai aišku apsikeistume... o dabar belieka tik padėkoti už tavo gerumą ir dosnumą:):):)
Pirms 10 m.
paspauskit mano nuoroda feisbuke. prasau
Pirms 10 m.
Atgriezties spēlē „Piktas žaidimas“
Redzams: