DALINAMĖS PATIRTIMI

Показывается:
ass
Labas . gal galit pasakyti kur rasti ta profesoriaus fermą ? kad pas amne jos nėra ?? Man yra užduotis pas jį suringti tokius produktus , o aš jo nerandu , prašau pasakyti : ))
назад 13 m.
Daina Dainele Paieskok to profesoriaus tarp savo kaimynu, pas mane jis pasiekes 20ta lygi:) Sekmes:)
назад 13 m.
ass ačiū tau labai , radau.
назад 13 m.
ass :)
назад 13 m.
Kiek dienu gali isbuti nevalges katinas ir ar jis gali numirti?
назад 13 m.
ErikA:)- Nenumirs niekada katinas :) tik pabadaus :D
назад 13 m.
ღ Andriucha ღ ATRODO PARA LAIKO JIS BUNA, NUO KIEKVIENO PASERIMO :)
назад 13 m.
aldona aa eik pas kaimynus, serk gyvulius, gausi tu daiktu , kiriu reikia katinui, reikia tik darbuotis ir katinukas nebus alkanas...
назад 13 m.
;)
keik ir kas kiek laiko aukso duoda - "aukso kasyka" ?
назад 13 m.
Gitushkinas ;) kas 5 dienas, del aukso kasyklos daug kaupti reiks :D praleisk geriau ta uzduoti arba pirk ta auksa sms.
назад 13 m.
Gintakis Aukso kasykla girdejau kas diena po 1 auksini
назад 13 m.
kaip greiciau pasikelt lwl?
назад 13 m.
;) greiciausias variantas jei negaila - mokek lt ir misijos eis. jei nori zaist tai stenkis
назад 13 m.
Nesvarbus Nebutina nereik nieko moket, kantrybes reik turet ir dirbt ne tik kitiems bet ir sau, as miska pasisodinu ir kertu visko buna, tik energijos reik laukt...
назад 13 m.
aldona aa o as vakare pasisodinau miska o ryte neradau nei vieno medzio...
назад 13 m.
kelintam lygi galima plestis ar butinai reikia moket 499 auksiniu ?
назад 13 m.
ιlιErikasιlι nzn kelintam lygi kelkis lygi ir zinosi
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Auksinius reikia mokėti tik kai nori greičiau atrakinti žemes. Pirmą sklypą už žaidimo pinigus galėsi įsigyti, kai įvykdysi 50 % misijų serijos "Naujos žemės".
назад 13 m.
myliu savo broliuka kodel taip brangiai karvide?
назад 13 m.
Gitushkinas ;) viskas turi savo kainas ;)
назад 13 m.
♥Ingute;*♥Modestas;*♥ Gali prasiplėsti kai atlieki uzduoti:) o tai uzduociai reikia istirinėti gintarinius dazus ir man rodos dar pagamint kaskas tokio:) nueikit ir paziurekit ka reikia padaryti kad galetum prasiplėsti:)
назад 13 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: