KOSMOSAS

Показывается:
ieskomi 2 kosmonautai y komanda ''katinelio noras''.perejom jau y penkta lygy,esam 144 vietoje
назад 10 m.
reikalingas aktyvus narys kosmose ,,kaciukas''
назад 10 m.
Labas. ieškau aktyvaus žaidėjo į kosmosą, žinoma norėčiau, kad būtų drauguose ir galėčiau atsidėkoti padėdama fermoje.Taigi kas norit kvieskit į draugus ir ateikit pas mane dirbti darbų kosmose. :)
назад 10 m.
Vilma Vilmav Prisijunkit prie Tyrinįjimai Nr.1
назад 10 m.
Vilma Vilmav kiek suprantu, kas turi savo kosmoso komandą prie kitų kosmoso komandų prisijungti negali.

назад 10 m.
Peleda Naktinetoja ne,negali
назад 10 m.
Komanda "skrendam kartu i kosmosa" iesko aktyviu nariu :) Ieskom tik tokiu, kurie kasdien prisijungtu ir atliktu reikiamus darbus kosmose :) jau pabodo neaktyviu zaideju salinimas :)
назад 10 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Pabandyk mane pakviesti, visai kitaip, nevisiems gali kviesti :(
назад 10 m.
Aurimas Tratas kaip tave pakvies,jei tu turi sukures savo kosmosa,tai neimanoma,isformuok savo ir eik pas ka nors dirbti,neisivaizduoju taves ekspedicijos vadovu:)
назад 10 m.
Jevgenijus Augutis Ivanauskas Bandžiau, Aurimai, pažiūrėt ta kosmoso lentelėje ten galima pakviesti ;)
назад 10 m.
Indrė Indrė Tu kvailas ar tokiu apsimeti? ;o tu turi savo kosmoso komanda, todel pas kitus negali eiti i kiomanda, tik jie gali ateit i tavo komanda. tie, kurie nera sukure savo komandos....
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja jei tureciau toki vada-kiltu "maistas laive" ir jis butu nuverstas ir giljotinuotas ;DDDD
назад 10 m.
Labas man reikia aktyvių žaidėjų, mano ekspedicija: "Skrendam į kosmosą?" :)
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: