Pastatai ir su jais susiję klausimai

Показывается:
KLONAVIMO MAŠINA
назад 11 m.
Aurelija Sindy Šios mašinos bonusas - galimybė vieną kartą per savaitę nemokamai pasinaudoti klonu, kuris vietoje jūsų atliks darbus pas kaimynus. Norint naudotis dažniau nei kartą per savaitę - mokama auksiniais.
Paspaudus varpelį jums duos du pasirinkimus: paklusnus arba nepaklusnus klonas.
Nepaklusnus klonas - nemokamai. Darbus pas kaimyną jis renkasi pats atsitiktine tvarka. Visas kolekcines dalis, saldainius ir t.t. jūs gausite, lyg lankytumėte kaimyną ir darbus atliktumėte pats.
Paklusnus klonas - mokamas auksiniais. Nuo nepaklusnaus klono skiriasi tuo, kad prieš paleidžiant jį darbuotis jūs nustatote jo darbams prioritetinį pasirinkimą. Pvz. atėjau pas kaimyną ir pirmiausiai dairausi ar yra užduočiai reikalingų akmenų - vadinasi pirmiausiai paspausiu akmenis, jei akmenų nėra, norėčiau, kad ieškotų hibridinių augalų, vadinasi antru numeriu paspausiu hibridus ir t.t. Visus galimus veiksmus surikiuosiu į eilę ir klonas darbų ieškos pagal nurodytą eiliškumą.
назад 11 m.
Aurelija Sindy Jei mano prioritetų eilėje gyvūnų šėrimas pažymėtas paskutinis, vadinasi klonas šers gyvūnus tik tuo atveju, jei neras daugiau jokių kitų darbų.
назад 11 m.
Salva Nano Paklusnus klonas, kai atėjo laikas nusiimti bonusą, man buvo taip pat nemokamas. Manau kas 7-tą dieną jį galima nusiimt nemokamai, kaip ir nepaklusnųjį. Pamatysim po savaitės.
назад 11 m.
Aurelija Sindy Ir man jau paklusnų nemokamai davė :)
назад 11 m.
Vardas Pavardė gal kas nors žino ką daro klonas jei pas kaimyną nėra ką veikti? Nes veiksmų nebelieka.
назад 11 m.
kaip veikia pletros centras?
назад 11 m.
Ar galima "Pletros centra" is Prarastu salu salu perkelti i namus ?
назад 11 m.
Salva Nano Negalima.
назад 11 m.
sveiki norejau paklausti yra uzduotis amziaus konstrukcija  uzbaigti statyti gaivikli tam reikia 10 nano kristalu kurie kainuoja 1000 aukso norejau paklausti o tu nano kristalu daugiau is niekur negalima gaut tik perkant uz auksa aciu uz atsakyma
назад 11 m.
Salva Nano Kristalus duoda uz sekančias įvykdytas uzuotis. Pirkti tikrai nereikia.
назад 11 m.
Kas Nores Paklau :) o kokios tos uzduotys?
назад 11 m.
Salva Nano Negaliu pasakyti - tiesiog uzduočių serija. Dalį galima atsekti iš čia
http://forums.6waves.com/threads/45303-The-path-to-the-elixir-of-eternal-youth?p=545318&viewfull=1#post545318
назад 11 m.
Kas Nores Paklau :) aciu uz info
назад 11 m.
Dar noriu paklausti del tos PIRMYKSTES DARZINES ATNAUJINIMO, kai as paspausiu ten ta kvadratuka sodinti seklas, tai man leis pasirinkti ar is parduotuves pirkti ar is sandelio ka noriu, nebus taip kad sodins viska is eiles tik is sandelio? Ar kaip?
назад 11 m.
Salva Nano Ne, tikrai taip nebus, galima pasirinkti ką iš sandėlio sodinti, o ko ne. Galima rinktis ir pirkti dalį iš parduotuvės, kitą dalį sodinti iš sandėlio, nurodant konkrečias sodinamas sėklas ir jų kiekį.
назад 11 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: