PRANEŠAME APIE KLAIDAS

Показывается:
man norint prisijungti prie fermos rode kad klaida... paskui kaip jau prisijungiau  mane imete vel nuo pat pirmo lygio !!!!!kaip suprast ? juk buvau 14 lygyje,pas mane buvo virs 50 draugu... o dabar visiskai nieko !!!!! nesamone kazkokia as tiek prisodinau ir tiek daug pasiekiau ir viska praradau ????????????
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, prie fermos jungiesi per one ar per facebook vartotoją ? Jei per facebook, kartais neturi, kelių facebook anketų ?
назад 13 m.
Rolanda Prapiestiene as perkroviau kompa kelis syk ir pagaliau pavyko prisijungti su one,o fb turejau viena, aciu :-)
назад 13 m.
kodel man nupirkus 2 zalius krumus uzduoties ivykdyme jie nenusiskaite kaip reikejo penkiu taip ir liko penkis nupirkt o as jau 2 nupirkau
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, nes nusipirkai ne 2 žalius, o du tamsius krūmus :)
назад 13 m.
Spausk F13 ir ziurek kas bus :DD tai gal jie raudoni? isaiskinkit normaliai uzduotis
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Na užduotį parašyta : nupirkti žalius krūmus. Parduotuvėje yra tamsūs ir žali krūmai (jų pavadinimai parašyti po paveiksliuku). Jeigu užduotis prašo žalių, vadinasi reikia žalių. Viskas pakankamai aišku :)
назад 13 m.
ar butu galima nuimti plyteles????
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Galima, jas gali parduoti kaip ir kitus daiktus
назад 13 m.
Man labai nesiseka... Nezinau kaip siusti dovanas. Gal galima greiciau padeti?
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Labas, paspausk "Dovanos", tada "nusiųsti", tuomet pasirink, kokią dovaną ir kuriam draugui nori siųsti.
назад 13 m.
Viktorija Tamošiūnaitė O jei nera tokiu dovanu kokiu man reikia?
назад 13 m.
Žaidimų Klubas na tada pasižiūrėk one.lt sraute, ko draugai prašo, paspausi ant paveiksliuko ir jie gaus ko nori, plius dar ir pati gausi bonusą.
назад 13 m.
vis dar neleidze manes prisijiunkti, ka daryt
назад 13 m.
Žaidimų Klubas Tą patį, ko prašiau Alvydo ir Jolantos, nes neaišku, kur bėda. Pas tave taip pat jokios problemos su prisijungimu nematau.. Pamėgink, jei gali, prisijungti su kita naršykle, jeigu pavyks, vadinasi bėda tiesiog senojoje naršyklėje...
назад 13 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: