PRANEŠAME APIE KLAIDAS
ir vel aukso negaunu uzsakiau internetu pries 30 min.
назад 13 m.
Game master
Auksas jau jūsų sąskaitoje. Panašių problemų turėtu nebekilti. Ačių už kantrybę ;)
назад 13 m.
NANOFERMA ATNAUJINTA IR PILNAI VEIKIA. Jei pas jus neveikia, kaip,beje, ir pas mane neveikė, tai išsivalykite cache CTRL+SHIFT+DEL ir pažymėkite varnelę tik prie CLEAR CACHE. Arba išjunkite ir vėl įjunkite naršyklę.
назад 13 m.
NANOFERMOS Kūrėjai šiuo metu atlieka žaidimo atnaujinimo darbus. NANOFERAM bus vėl prieinama po 30-40min. Ačiū už kantrybę.
назад 13 m.
Game master
Na taip jau išėjo, kad jie naktį dirbti nenori :(. Ferma pasileido, bet dar neveikia kai kuriems žmonėms. Prašau kantrybės. Ačiū.
назад 13 m.
labas rytas :) bandau prisijungti prie nanoferma, bet man raso klaida. Esu 9 lygyje ir nesuprantu kodel neleidzia, vakar buvo viskas gerai o va siandien jau neleidzia prisijungti :(
назад 13 m.
ツ ™
labas, na nors ne man vienam nebeina prisijunkti, o jie net nenori atsakyti i klausimus
назад 13 m.
Kodel pas mane draugu kaimynuose nerodo, nors jie zaidzia sita zaidima?
назад 13 m.
Game master
Šiame žaidime draugai, žaidžiantys nanoferma automatiškai draugais netampa. Reikia juos pakviesti. Spauskite mygtuką "pakviesti draugą" atsidarius langui matysite virsuje meniu: Draugo kvietimas, Mnao kvietimai, Kaimynai, Pakviesti kamynus ir pakviesti į žaidimą. Jų pagalba galėsite pakviesti žaidžiančius draugus į kaimynus. Jūsų atveju reikia spausti "Pakviesti kaimynus"
назад 13 m.
Edita Gedas
turiu virs 70 kaimynu man ju neuzkrauna!!!!!!!!jau gera savaite kaip man is kokio 10karto juos uzkrauna!!!db isvis jau neuzkrauna!!!!!!!
назад 12 m.
Показывается: