REIKALINGA PAGALBA? KLAUSK :)
Norečiau paklausti kodėl man neveikia nanorerma, jau kelis mėnesius... Atnaujint kelis kartus bandžiau, bet nepavyko. Ir cache ištryniau vistiek nepaleidžia.
назад 11 m.
velniskai laiminga
laba, seniai žaidžiu šį žaidimą, kažko paskutiniu metu labai sulėtejo reikalai. Gal galima gauti nuorodą į atnaujinimus, praeitą kartą labai padėjo. Laukiu. ačiū.
назад 11 m.
Aurelija Sindy
Temoje "dažniausiai užduodami klausimai" yra aprašyta, ką tokiais atvejais reikia daryti. Vienas iš svarbiausių - kaip išsivalyti naršyklės talpyklą. O ją valyt reikia kuo dažniau.
назад 11 m.
niekaip nesuprantu kaip prisijunkt prie varzybu pas kaiminus i pletros centra
назад 11 m.
Salva Nano
Taigi jau paaiškinom :) Niekaip. Nėra tokio dalyko, kaip jungtis pas kaimynus į Plėtros centrą. Čia ne Tyrimų centras, kur galima buvo kaimynams padėti. Visi žaidžiam iš savo plėtros centrų, žaidimas pats parenka, su kokiais kaimynais, kurie tuo metu yra pasijungę prie savo centrų, teks varžytis.
назад 11 m.
kaip ten su tuo suniu? pasert ji daugiau 2 kartu kazkaip nesigavo... budos isvis nenupirksi, kad mesa gamintu...:( dirbtuvese gamunt prabanga:).......
назад 11 m.
Paulina Naudžiūnienė
As tai dirbtuvese ja ir gaminau. Kaip suprantu, per suni negali atsirakinti salos?
назад 11 m.
Saulius Dainys
tai kad as jau ir taip ta sala atsirakinau, nauja teritorija tai nepaimsi zemyne...:)
назад 11 m.
Liucija Liucija
šuo išalksta kąrtą per parą, pašėrei 1 kartą, kitą šersi po paros, viskas gerai einasi ir visi pasidarėm, pradžioje dauguma gaminasi mėsą, o dalių galima prisirinkt einant per kaimynus, plėskit kaimynų ratą, tada bus lengviau, manęs dėl mėsos siuntimo gali nekviesti į kaimynus, aš mėsos nesiunčiu :)
назад 11 m.
Salva Nano
Tam, kad kaimynui nusiųst, jis turi atsiųsti prašymą. Atsiųstą (jei atsiuntė) prašymą rasit prisijungę prie savo one.lt anketos ir kairėje pusėje susiradę ir paspaudę "kiti pranešimai". Prie kiekvieno prašymo paveikslėlio yra 3 eilutės teksto, tam, kad nusiųst prašomą daiktą - spauskit trečiąją eilutę. Jei jos nesimato - pasikeiskit skiną, arba tiesiog su pele apgraibom pabraukykit, kol pagausit, kur ji yra (eilutė gali būti nematoma). Mėsa ar kitas prašomas daiktas nusisiuntė, kai iššoka profesoriaus lentelė apie dovaną, skirtą jums.
назад 11 m.
sveiki as norejau paklaust pasmane yra kvestas su blogos medis reika 3 nukirpt as nokirpau 2 o is mano kaimino nukirpo 1. ir man liko venas blogas medis ir nezinau kaip pasidarit sita kvestas, kaip galima bloga medis gauti tan kuri turi 500 kart kirst?
назад 11 m.
Liucija Liucija
Edgar, pirmiausia į šitą temą niekas net nepažvelgia, čia aš netyčia užklydau :) rašyk į temą Dalinamės patirtimi, o blogo medžio jau negausi, bent jau taip anksčiau buvo, jei tau reikia jį nukirsti, tai paskutinis kirtis turi būti tavo, dabar , manau tik už auksą gali baigt tą užduotį
назад 11 m.
Salva Nano
Egar, pabandyk parašyti į temą "Pranešame apie klaidas", ją priziūri zaidimo administratorius. Anksčiau zaidėjams dėl tų medzių jis padėdavo zaidime uzskaityti uzduoties įvykdymą. Kreipkis tenai, kad nereikėtų leisti savo aukso.
назад 11 m.
Показывается: