REIKALINGA PAGALBA? KLAUSK :)

Показывается:
maciau pas kitus kaimynus yra jau naujos uzduotys su helovynu?kada jos bus pateiktos visiems?
назад 12 m.
Aurelija Sindy jos yra pateiktos visiems, išsivalyk naršyklės talpyklą ir turėtų tau jas parodyti.
назад 12 m.
Sveiki, Norejau paklaust ka man duotu jeigu as panaudociau amzinos jaunystes eleksyra ?
назад 12 m.
Salva Nano Amžinos jaunyste eliksyras leidžia 20 val dirbti nenaudojant savo sukauptos energijos ir saldainių.
Naudos duoda tiek, kiek daug dirbama darbų - susikaupia papildomi saldainiai, kolekcinės dalys, ir aišku susitaupo energija.
назад 12 m.
Vilius CsGo A tai tada neapsimoka naudoti, nes ir taip 10k+ turiu tu saldainiu sukaupes :)

Dekui uz informacija ;)
назад 12 m.
Aurelija Sindy aš sukaupus turiu dar daugiau, bet eliksyrus panaudoju tada, kai vyksta kokia akcija, darbų visokių sodinimo, miškų daug kitimo ir t.t. nusimato labai daug. Tada įjungi eliksyrą ir ramu, netrukdo iššokančios lentelės apie energijos papildymus. :)
назад 12 m.
kodel trece saviate niekaip negaunu skysto azoto? kas ce darosi?:)
назад 12 m.
Linablina Blinačka azoto gali gauti siųsdamas prašymas iš Kiti pranešimai, dirbant pas kaimynus, atidarant skrynias, nemanau, kad tau uždėtas veto :)
назад 12 m.
saulyte esu istekejus:) tai va kad vieno to reik ir niekur negaunu ,o anskciau krisdavo tikrai,tai keista kad dbr niekaip negaliu to vieno gaut.
назад 12 m.
Linablina Blinačka gavus užduotį ką nors surinkti, visada tas daiktas krenta rečiau
назад 12 m.
kaip istrinti kaiminus is fermos ? ;D
назад 12 m.
Salva Nano Pašalinti iš one.lt, tada "pakviesti"draugą"->"kaimynai", susirasti, ką nori išmesti ir "šalinti"
назад 12 m.
spitcrazy aciu
назад 12 m.
*)
Kaip man sužinoti koks mano ID,nes itariu kad žinutę su šita info ištryniau.
назад 12 m.
Salva Nano Pele fermos lange paspauskit dešinį klavišą ir tada "user ID"
назад 12 m.
*) Didelis Ačiū
назад 12 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: