REIKALINGA PAGALBA? KLAUSK :)
ZIAURIAI REIKIA KAMYNU KURIE SIUO METU ATLIEKA TIRIMU CENTRO UZDUOTIS :)
назад 12 m.
kokia paskirtis darzines ka ip ja naudotis
назад 12 m.
Sveiki :) norejau paklausti: kaip gauti bonusa ar ka ten, kad daugintusi 2x auksas kuri perki?? Laukiu atsakymuu :))
назад 12 m.
Salva Nano
"2x aukso" žaidėjams atsiranda atsitiktinai. Pats nieko ir nepadarysi - tik lauk, kol kada įsijungs šone ženkliukas "x2" ir tada skubėk į parduotuvę pirkti.
назад 12 m.
Sveiki,pirkau siandiena aukso 2 kartus,pinigus nuskaiciavo uz du kartus,bet man tik pridejo aukso viena karta,o kur antras pridejimas?
назад 12 m.
Aurelija Sindy
Parašyk apie tai klaidų temoje. Tuo pačiu parašyk ir tel numerį (jei pirkai sms) ar pavedimo numerį (jei banko pavedimu) ir savo ID numerį (žaidimo lauke paspaudus dešinį klavišą rasi)
назад 12 m.
PRAŠAU IŠTRINTI MANO FERMĄ. JĄ NAUDUOJOSI NE AŠ O KITAS MANO ŠEIMOS NARYS
Prieš 0 s.
Prieš 0 s.
назад 12 m.
Aurelija Sindy
Panaikink savo one anketą ir nebeliks fermos. Kitas variantas - paprasčiausiai nebežaisti ir viskas.
назад 12 m.
Salva Nano
Nesidalinkit savo FB slaptažodžiais su šeimos nariais. Pasikeičiat slaptažodį FB, ir šeimos narys nebeprieis prie žaidimo per FB, tada po ilgo laiko nežaidimo žaidimas registruotas jūsų vardu savaime numirs.
назад 12 m.
Salva Nano
Pasiūlykt savo šeimos nariui susikurti savo FB, arba one.lt ir žaisti nanofermą savo vardu, jei jau taip negerai, kad naudojasi jūsų anketa, ir problema bus išspręsta.
назад 12 m.
Показывается: