REIKALINGA PAGALBA? KLAUSK :)
sveiki,padekite man kaip pasalinti tuos zaidrjus kur nedirba jau koki menesi,bandziau istrint is draugu drauguose ju nebera bet zaidime dar yra kaip tai padaryti aciu
назад 12 m.
Salva Nano
Reiktų pašalint iš draugų, tada iš fermos (iš dalies "Kaimynai"). Perkrovus žaidimą, jų fermų nebeturėtų būti. Vis tik visiškai išsivalyti nuo jų žaidime nepavyks - šie kaimynai kabės dalyje "mano kvietimai" arba "pakviesti kaimynus".
назад 12 m.
Aurelija Sindy
aš netrinu tik todėl, kad neateina pas mane dirbt, kur kas svarbiau, kad pas juos nuėjus būtų ką veikt, o ne į dekoracijas pažiopsot.. ir dar, jei siunčia dovanėles - tokių irgi nešalinu :)
назад 12 m.
nesupratau kur dingo mano sukauptas maistas,dingo,kaip taip gali buti?
назад 12 m.
Salva Nano
Dar pastatų statyboms gali susinaudoti. Ir gal buvo užduotis sukaupti maisto, užduoties įvykdymui jsaldainiai gali būti sunaudojami.
назад 12 m.
Sveiki. Norėjau paklausti man ekeli žmonės pakvietė į kaimynus, aš priimiau, bet man jų nerodo.... Kas čia yra?
назад 12 m.
Aurelija Sindy
Nes naujoji sistema dar nesutvarkyta. Geriau kvieskit kaimynus senuoju būdu (jis aprašytas temoje "dažniausiai užduodami klausimai")
назад 12 m.
Labas, ar įmanoma pašalinti takelį?
назад 12 m.
Tomaš Maštaler
O kaip jį pažymėti? Nes kai tiesiog paspaudi ant nupirkto tako tai veikėjas tik ateina į tą vietą.
назад 12 m.
Sveiki, per neatsarguma nusipirkau uz auksnius 50vnt pagalbos draugui paketa, ar butu galima istaisyti mano klaida ir grazinti auksinius atgal?
назад 12 m.
Aurelija Sindy
Tai gali padaryti nebent admino paprašyti kūrėjai. Rašyk apie savo problemą klaidų skyriuje, gal padės. Tuo pačiu jiems nurodyk kada tiksliai pirkai tą paketą ir koks tavo ID numeris.
назад 12 m.
Показывается: