REIKALINGA PAGALBA? KLAUSK :)

Показывается:
KODEL NELEIDZIA I ZAIDIMA? JAU PER VISUR BANDAU VISUS PASIULYMUS ISBANDAU, BET VISTIEK NEILEIDZIA...
назад 10 m.
zita Pas mane tas pats, ką daryti nežinau, taip pat išbandžiau viską. teks matyt atsisakyti šio žaidimo.
назад 8 m.
Kaip surinkti 8 bonuso lygi( tokie uzduotis yra o as nezinau kaip ja atlikti)?
назад 10 m.
Salva Sallva Dirbant darbus krenta saldainiai, patirties zvaigzdutės ir kt. dalykai. Juos renkant pele, viršuje lango įsijungia bonuso juostelė, kuri priklauomai nuo be pertraukos surinktų dalykų kiekio kyla nuo x1 iki 8 bonuso lygio. Taigi reikia dirbt darbus ir nesustoti rinkt prizus, kad įvykdyt uzduotį. Arba paprasčiausias būdas - paleisti kloną (arba jei turit nusipirkę - darzines), tada labai paprasta pele sugaudyti krentančias dalis ir pasiekt 8 bonuso lygį.
назад 10 m.
nebendrauju Na aciu, bet as vistiek nesupratau nors ir nekvaila esu, as jau buciau ta 8 lygi surinkus bet kai jau baigiu rinki 7 man ismeta del prizo papildmo ir tada viskas is naujo renkasi.
назад 10 m.
Salva Sallva Tai viskas taip ir turi būt - kai uzsipildo x7 juostelė ir išmeta lentelę su prizu - tai ir yra pasiektas 8 bonuso lygis. Tada vėl viskas prasideda iš naujo.
назад 10 m.
Sveiki :) . Kaip galeciau istrinti pora kaimynu is Nanofermos niekur nerandu jokios nuorados kaip juos pasalinti . ???
назад 10 m.
Salva Nano Niekaip.
Nebent zaidėjų juostoje po zaidimo langu paspausti ant bet kurio zaidėjo, tada atsivers puslapis su uzrašais "Svečiuose pas zaidimų draugą" ir "Tavo zaidimo draugai". "Tavo zaidimo draugai" juostoje susiraskit, ką norit išmest ir spauskito po foto esntį "pašalinti". Anksčiau šitas būdas neveikė, bet sakau gal pataisė...
назад 10 m.
kaip perkrauti atminti neleidzia zaist
назад 10 m.
kosel negaliu i sandeli padeti nebaigtu statyti pastatu kurie buvo statomi per riboto laiko uzduotis jie tik vieta uzima
назад 10 m.
Salva Nano Reikia apačioje lango, kur yra piniginė ir kiti ženkliukai paspaust mėlyną rodyklę - ten galima pasirinkt tam tikrus veiksmus, tame tarpe "į sandėlį". Tuos ribotų užduočių pastatus įmest į sandėlį galima tik tokiu būdu.
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: