TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Aciu uz pagalba Kristinai, Rusnei, Arunui Jasui, Vilmai, Tatjanai Vincel.... Labai dekinga :)))
назад 9 m.
tiktiktak tiktiktak Ačiū tau už dovanas, sory, neturiu kuo atsidėkoti, bet gal kada pritaikysiu ;)
назад 9 m.
lėtai tas vaikas auga liko 2 iki 5 lygio. ilgai auginsiu trumpai išvažiuosiu į kaimą dar į biržus. rytoj
назад 9 m.
sveikuciai,as kasdien stengiuosi patenkinti visu norus,o pati per 2 dienas tegavau 5 rubelius,ar as blogai prasau,ar tingisi padeti? atsiuskit-prasau,busiu dekinga ir atsilyginsiu
назад 9 m.
Nanona Mociute Siunciu,kas tik praso.priimk i draugus-atsiusiu :)

назад 9 m.
Lašas šviesos Labas Dovile, laukiam taves, kaip suprantu tik rytoj?:)
назад 9 m.
Nanona Mociute Labas,meri,rytoj prisijungsiu :)

назад 9 m.
Artūras AKINIS aš netingiu padėti padedu.
назад 9 m.
Danutė Pauliukonienė dekingavisiems,mane isgirdusiems,ivykdysiu visus visu prasymus
назад 9 m.
.... Kas cia vyksta kad visa savaite niekas is kaimynu neateina i pagalba? prasiau kad ateitu, bet nerodo.
назад 9 m.
ALBINA KRENCIENE Meri, tavo ferma labai grazi :)
назад 9 m.
Sveiki :) man pradėjo kristi Medicininės kolekcijos dalys iš hibridinių lysvių, tai skubu pasidalinti naujiena, matomai rusai užkėlė hajų :)
назад 9 m.
Salva Nano Liucja, ten prie kolekcijų taip ir buvo parašyta, kad iš hibridinių krenta
назад 9 m.
Salva Nano Vis tiek skūpavotai šįkart su kolekcijom :)
назад 9 m.
Santa Liucija manai, kad aš skaitau, be to pradžioj nebuvo versta, bet gal aš ne viena tokia kluika :)))))
назад 9 m.
Vilija Vilija Ne tik iš hibridu,man daug krenta kertant medzius ir akmenis.
назад 9 m.
Vilija Vilija Liučija,ne tik tu viena neskaitai,ilgą laiką nebuvo išversta tai ir daugiau neskaiciau o cia jau išversta ir be reikalo parašiau
назад 9 m.
Jei zaidimo kurejai debilai ir moka tik flagijuot, tai man gerai ir vaikas lopsyje. Juk matot, kad sedi zaidimo valdytojai mokinukai  ir jie bijo zodį istart, nes bus pilnos kelnes, nesulauks net pertraukos.
назад 9 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: