TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Labas. Nesuprantu kaip gaut tas kolekcines šventines dalis, jei jos visai nekrinta?Kokius darbus reikia dirbt daugiausia?
назад 10 m.
Linablina Blinačka nuėmiau daržines, pašėriau tik gyvūnus, gavau nemažai padėkos kolekcinių, tik nežinau iš ko krito, pas mane yra ežių ir vėžlių, seniau krisdavo iš jų kai kurios kolekcinės, bet ilgą laiką nebekrito, žodžiu, kaip ir nebėra bėdos :)
назад 10 m.
Mindaugas Jonuskis matyt sutvarke, man krenta is visko ir is rovimo ir serimo ir kirtimo net klonas parnesa
назад 10 m.
kaimynukai.kas turit sukeist pupu bliuda i koses?:)))))))))) vieno man pupu reik
назад 10 m.
Nezinia Neklausk na,kaimynukai,turiu visu po 2,keiskimes gi vienetuka,a? man 1 pupu bliudo reik.
назад 10 m.
Vida ok Nicole o man pyrago reikia,galiu pasiulyt pupu ir koses ;)
назад 10 m.
Nezinia Neklausk aciu Avarijai,Vaskai ir Zvejui:) daugiau nereikia siuo metu,nes neturesiu kuo keistis:) aciukas dar syki,varau loviuken,pakaks siandien:)
назад 10 m.
Aurelija K as turiu, man koses reik :D
назад 10 m.
galkas turit virgike-geltonas visciukas su gelyte,- lb noreciau padet, bet tik vienoj anketoj teturiu, viena neiveiksiu nes ter 5000imesti
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene paziuresiu pas Nijole,nes kitose tai neturiu
назад 10 m.
Vida ok Nicole ne,nei pas viena...gaila
назад 10 m.
Tatjana Zita bandysiu viena gal kas veliau, kai bus daugiau prikibs
назад 10 m.
Tatjana Zita su" nezinios" pagalba iveikem
назад 10 m.
Sveikučiai, gal kas galite pagelbėti miško žmogeliukas, gal dar išsikapstytumėm :)
назад 10 m.
Mindaugas Jonuskis as toki turiu
назад 10 m.
tiktiktak tiktiktak Ačiū prisijungusiems koldi_ss ir salva, taip operatyviai, greitai apsidirbom ;)
назад 10 m.
kaimynėliai, ir man reiktu pagalbos
назад 10 m.
Mindaugas Jonuskis pas mane taves ner
назад 10 m.
Vida ok Nicole atejau patupet ;)))
назад 10 m.
Dovi Ištekejus ačiu avarija senokai betupėjom kartu vienoj valtyje ;)
назад 10 m.
Vida ok Nicole dar ir peledka prigriebiau,ale kad neleidot ilgiau pasedet ;DDD
назад 10 m.
Vida ok Nicole ar cia tu ,Dovile-"ziuriu i tave pasauli"?
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: