TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Ar tas  gyvenimo fontanas kosmose duoda kokį bonusą?
назад 10 m.
Vita Vita sake duoda energijos kiekvienam nariui po 24 kas 16 val... kaip visada :))
назад 10 m.
Salva Nano aišku
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene o nauji gyvuliukai duoda ivairiu medziagu-pieno,vilnu,kailiu,pasagu ir t.t.
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene tiksliau produktu,atsitiktine tvarka
назад 10 m.
Jolanta Boubakour geriau jau auksiukas kosmoso kristu :)
назад 10 m.
Santa Liucija galetu galetu krist, manau niekas nepyktu :D, jeigu kosmo aukso duotu :D
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja musu noru nieks neklausia...
назад 10 m.
labas gal kas gali man atsiusti chemijos rinkini as jum atsidekosiu kuo kitu ko jums reikia
назад 10 m.
Kaimynai, sos, atsiliepkit į prašymus!
назад 10 m.
Vita Vita jau :)
назад 10 m.
Salva Nano Ačiū, Vitule :)
назад 10 m.
Vida ok Nicole ar peledkai irgi siuntei?Man dabar bisky keblokai persijungt,bet veliau ir is jos pasiusiu
назад 10 m.
Salva Nano Nusiunčiau dabar ir Pelėdočkai. Ačiū, Avarija.
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja tai neilgai truks,as jau cia ;)
назад 10 m.
Labas, kaimynėliai, gal kam nesunku atsiųsti keletą melynų knygų? Atsidėkosiu :)
назад 10 m.
Mažylė Jei butum pas mane kaimynuose - atsiusciau

назад 10 m.
nu brangieji mano kaimynėliai SUSINERVINAU, prašymus man siunčiat į visas 3 anketas ir visada gaunat, o aš negaliu sulaukt kelių supuvusių plunksnų, rytoj nepykit, iš papoldomų nebesiųsiu , aš jums po 3, o man neišdrebat ir 1 pasiųst ??? iš kitų anketų aš juk nieko neprašau, yra gerieji, kurie atsiunčia, bet su keliais pagados nepadarysi !!!
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja atsiprasau,Liucija,tik dabar pasijungiau ir siuntineju is peledkos,o kai baigsiu-siusiu is Avarijos...
назад 10 m.
Linablina Blinačka tai aš pati juk ten nebudžiu, 2-3 katus nueinu ir pasiunčiu, o aš nuo vakar negaunu
назад 10 m.
показать остальные 23 комментарии
Andželina Aušrienė Išsiunčiu visiems iš kurių gaunu prašymus, nes jų ne tiek ir daug:)
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: