TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Beatrice jankauskaite,uzknisai su tuo "prasau padekit"!Per 2 val. sugebet imest 270 tsk.?Nu jau ACIU!Daugiau pagalbos neprasyk nei pas mane,nei pas mano kaimynus!
назад 10 m.
ACIU visoms man padejusioms kaimynems. O ypac VAIDAI, kuri padejo visose 3 kovose :)
назад 10 m.
VAIDA PETKEVICIENE :)
назад 10 m.
GAL kas galite padeti Juditai.Aciu
назад 10 m.
Vida ok Nicole Ligita,mielai tau padeciau,bet per visas anketas Juditos neradau :(
назад 10 m.
Ligita Gaigalienė Labai aciu Tau Avarija uz geruma tokiu kaimynu mazai bet yra .O mes baigeme dviese
назад 10 m.
Vida ok Nicole su kuo ir sveikinu,Ligita!;)
назад 10 m.
Labai AČIŪ kaimynams Avarija, Dalia. M, Andželina Aušrienė, Lina Linuciukas, Rasa padėjusiems įvykdyti užduotį. taip pat dėkoju kaimynams kurie atsiunčia dovanas, net nežinau kaip ir atsidėkoti, kartais tikrai neturiu kuo atsidėkoti. LABAI LABAI AČIŪ
назад 10 m.
Vida ok Nicole ir as dekoju tavo pagalbininkems,nes strigau ir neiveikiau iki galo :(
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene Zinoma,kad yra ir nemazai!;)Ne taip,kaip dabar papuoliau ir nebesuprantu ka ten veikiu!?;DDD
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene ups...si zinute turejo pas Ligita nuskristi(postu auksciau) ;)
назад 10 m.
ina
gal galite padeti tyrimu centre neliksiu skolinga padesiu kas man pades is anksto dekoju
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: