TARP KAIMYNŲ
Linute dekuj uz dovanas, nusiunciau kiek turejau, lieku skolingas:)
назад 10 m.
Lina Linute
as biski nesigaudau FB: Zvejyba su penktadieniu tai priestai buvai 2xtevas ar taip?buvau islekus menesiui i UK tai dabar kaip durna mislinu kas ir kaip.
назад 10 m.
Sveiki kaimynai, Kur renkame naują kolekcija visko turiu, tik nerandu tu grybų vėrinukų. gal kas mainyt norit ?
назад 10 m.
labas mano kaimynams:) per 4 val is 240 issiustu prasymu,gawau 3.kas idomiausai,kad dabar issiunciau tiems,is kuriu prasiau as. tai jau as perta sugaista laika buciau geriau po miskus kolekcines ir ne tik rinkes.. tad pardon visiems,nebesiusiu. laiko siuntimams sugaistu daug,norisi padet,be... tad nepykit,nes tai ne pirmas kartas ir jau imu jaustis durniaus vietoj.aha,tas siuncia,reik to prasyt. tad nebeprasykit. pasirodo,cia naudojamasi tais,kurie nori padet.negrazu.. beje,per ta laika issiunciau 173 prasymus..
назад 10 m.
Vilma Vilmav
tai kad čia matyt neveikia, nepyk ant kaimynų. Aš pati siunčiau dovanas kaimynams kurie prašė ir vis gaunu atsakymus, daugiau negali priimti draugas dovanų, maniau kad jau jie daug gavę, tai paprašiau sūnaus kad iš savo žaidimo man atsiųstų, gavo tą patį atsakymą, nors aš nebuvau gavus nei vienos dovanos pagal prašymus.
назад 10 m.
Auksė Nesakysiu
Dovydai, nedejuok pats nesiusdamas draugams.
Issiuncia, tik reikia palaukti nespaust one prisijungimas. Po to vel grizti i zaidima ir taip susppaudai, kas praso.
Issiuncia, tik reikia palaukti nespaust one prisijungimas. Po to vel grizti i zaidima ir taip susppaudai, kas praso.
назад 10 m.
Dovydas Nesvarbu
:)))))))))))))))))) tai kaip buciau mates,kas praso ir gaves apdovanojimus? cia tipo neuzskaite siuntimo?????????? nejuokink.kiek ir kas prase,tiek siunciau..ir nereikia cia lia-lia:) o ka,stebuklai negavo? taigi tarp pirmuju buvai:))))))))) nereikia cia manes mokint,kaip ir ka spaudyt:))) ne pirmokas,jei ka:))))))))
назад 10 m.
Sveiki.norejau paklausti,dabar kai vyksta tas zaidimas su prekybos paviljonu kur reikia iskeisti kontraktus,uzemus pirmas penkias vietas gauna tik pirma priza ar visus trys??
назад 10 m.
Vida ok Nicole
visus tris prizus,o iskeisti gali arba einant per paviljona arba paspaudus ant diedo simbolio desinej pusej.Bet jei nevykdysi uzduociu ne ka ir laimesi,nebent butum vienas is penketuko zaidzianciu.
назад 10 m.
Dėkoju visiems kaimynams,tačiau savęs apgaudinėti daugiau negaliu,pajutau ir šitame žaidime neteisybę,toliau neleidžia sąžinė dalyvauti,su pagarba Genutė.
назад 10 m.
Показывается: