TARP KAIMYNŲ
kaimynai, prašau padėkit atlikti užduotį tyrimų centre, liko trys valandos, jau matau kad nespėsiu. Ačiū Vilmai kuri tikrai padeda.
назад 10 m.
Vilma Vilmav
Kas turit kaimynuose M prašau padėkit, daug jau įdėjau bet laiko liko tikrai mažai, nespėsim. Gaila būtų jei nepavyktų. Ačiū
назад 10 m.
kodel niekas nepadedat man juk as visa laika visiem issiunciu dovanu as jau nepaleidziu liko tik valanda o as turiu tik puse ai tiek to daugiau neleisiu nusivyliau savo kaimynais .Aciu tau Diana is visos sirdies bet nesigaus atlikt uzduoty reiskia as draugu neturiu
назад 10 m.
Irena Matkeviciene
ACIU NUOSIRDZIAUSIA JUMS TARIU GERIEJI MANO KAIMYNAI GALVOJU VISKAS BAIGTA>KIEK tik galesiu visada jums padesiu is visos sirdies aciu,Gintarele ,Dalyte ir visiems padejusiems
назад 10 m.
Labukas gal galit kaimyneliai padeti man as jauciu kad jau nespesiu busiu labai dekinga.Nuosirdus aciu
назад 10 m.
Vida ok Nicole
Irena,kad tu sau irgi neka padedi...mesk i sandely tuos dekorus,plyteles ir uzsisodink augalu.Nemanau,kad tau energijos truksta,nebent vietos sodinimui.
назад 10 m.
Irena Matkeviciene
turejau isvaziuot Avarija pasiimt anukeliuuztai negalejau leist ai tiek jau to bus kaip bus
назад 10 m.
Vida ok Nicole
Irute,as irgi tau negalejau padet,nes buvau isvaziavus ir tik neseniai gryzau.Bet as ne apie tai...mane irgi Dalyte ar tai Linute(o gal ir ne)paprotino,kad per misijas tiesiog issivalyt nuo nereikalingo dekoro ir sodint sodint sodint...dabar galiu padet ne tik sau,bet ir kitiems,o jei tiksliau-daugiau kitiems,o man padeda visi kam esu ir liksiu skolinga uz neikainuojama draugyste-kaimynyste!Nepriimk tai asmeniskai,o tik pamastyk,kaip praplest savo plotus ;)Sveikinu su pergale ir saunia kompanija!
назад 10 m.
Acu ,Gintarei bet pagalba man vis dar reikalinga, nes energijos trukumas......... Kam nesunku pagelbekit.Aciu.
назад 10 m.
Показывается: