TARP KAIMYNŲ

Показывается:
VITA ,Aciu kaip reikes atsidekot nezinau. Aciu
назад 10 m.
Kaip smagu žaisti kai tiek gerų kaimynų, visos kūrėjų nesąmonės pasimiršta tam momente :) Labai dėkoju Linute, Vasiliauskų šeimynai, suprantu, kad Vilma pavarė iš abiejų anketų :) Vitai, Rusnei, Jolantai Padvariškytei ir Kristups Šnitkui, su tokiu būrių jokie centrai nebaisūs, D Ė K U I :)
назад 10 m.
Vilma Vasiliauskiene Labai Ačiū Tau Liucija,kad padėjai pabaigti man savąją !!!
назад 10 m.
Liucija Liucija kad mažai man palikai, pati viską sumetei, man tik pabaigtuvės ir garbė beteko :)
назад 10 m.
Andželina Aušrienė nu va grizau o tu jau pabaigusi
назад 10 m.
Linablina Blinačka Ačiū Andželina už gerus norus :)
назад 10 m.
Vida ok Nicole tie norai pas daug ka geri,tik nevisad laikas sutampa ;)
назад 10 m.
Aciu Vaidut,kad atejei i pagalba,bet panasu,kad mes cia ilgam uodegas imerkem:))))))))) nekrenta visiskai...
назад 10 m.
Nezinia Neklausk Merginos-VAIDUT,VITUT,AVARIJA,INGRIDA S.ACIU,ACIU,ACIU:) Negaliu apsakyt kaip dekinga:)pajungiau ir nusiteikiau nakvot:)))))))00 mano gelbetojos... aciuuuuuu:)
назад 10 m.
Nezinia Neklausk Ingrida,Avarija,kd jus leisit? gal prisoksiu,jei busiu.db ir man gal kris medziagos.buvau pas Vita,neradau siltnamio:) ar nestatai a paslepus?:)
назад 10 m.
показать остальные 5 комментарии
Vida ok Nicole Geras klausimas,Andzeliuk ;DDD Ieinu i TC leisti savo ir....pametu visus energetikus pakeliui beiekodama pakilimo tako ;)
назад 10 m.
Ačiu Irinai, Vilmai Vasiliauskienei, Gintarei, Elytei už pagalbą paleidžiant paskutinį šūvį ačiūūū jums labai:D Viena dar būčiau tebevargusi:)
назад 10 m.
Didelis ACIU Vilmai Vasiliauskienei uz pagalba auginant sultingas braskes :) Kaip visada esi saunuole !!!!!!!
назад 10 m.
Vilma Vasiliauskiene Senai bebuvome susitikusios Dalia,visada malonu Tau padėti :)
назад 10 m.
Dalia Vilmuk,o kada savo zirnius auginsi?
назад 10 m.
Vilma Vasiliauskiene Ritoj vakare bandysiu,jei kas pagelbės būtu šaunu :)))
назад 10 m.
Dalia o jau gali siandien augint?ateiciau i svecius :)
man tai dar negalima,nepriejau iki leidimo,nes tik vakarop misija vykdyt pradejau.
назад 10 m.
Vida ok Nicole ir as vis nepapuolu pas Daliuka :( o ir Vilma sunku pagaut-greit pasprunka ;)
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: