TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Kas savanoriai pas mane į kaimynus ateisit padirbėti?:)
назад 10 m.
Andželina Aušrienė Ačiu Vita už operatyvumą:)
назад 10 m.
Vita Vita kiek dar reikia ejimu?
назад 10 m.
Andželina Aušrienė Viskas viskas užtenka:)))
назад 10 m.
didelis aciu Sonatai Kalabokas, Kol zeme apvali -man pofik, Vilmai Vasiliauskienei, Onaramute Vaboliene tik iejus i varzybas net nespejau ideti neivieno tasko mane pasalino is fermos ACIU ACIU ACIU ir kol prisijungiau jusu deka buvo baigta jau :)
назад 10 m.
Linablina Blinačka Aš irgi dėkoju tau Hamid, Vilmai ir Vaskai, reikėjo skubiai išvažiuot, grįžtu, o mano kaimynėliai pabaigę jau, net nepatogu, DĖKOJU jums :) čia nuo Liucijos :)
назад 10 m.
Nezinia Neklausk Uz zaibiska skrydi dekoju VILMUTEI VASILIAUSKIENEI ir AUSRYTEI:)dekoju mergaites:)
назад 10 m.
Krenciene Lina Labai tau aciuuuuuuuuu.maniau spesiu grizti namo ir dasibaigti,gaila,kad vakare nevisada galiu zaisti :(
назад 10 m.
Ar gali atskaityt auksinius už pūslėtojo baklažano tyrinėjimą? Ir 26 auksinius atskaitė.
назад 10 m.
Vita Vita aisku, kad gali, jei nenori laukt kiek tai valandu uz auksinius istyrines iskart ;)
назад 10 m.
Karolina Mmmmmm Bet as tyrinejau neskubiai.........................
назад 10 m.
Indrė Indrė turbut netycia paspaudei PAGREITINTI ir nuskaite auksa tau
назад 10 m.
Sveiki kaimynai, gal kas norit pas mane į kosmosą, norėčiau kad tai būtų kaimynas ir aktyvus žaidėjas, nes jau du pašalinau nes visiškai nesilanko :( aš šiaip kantri, bet man reikia pagalbos. Gal ne vietoj rašau, bet noriu kad tai būtų kaimynas ir aš galėčiau kuo nors atsidėkoti.
назад 10 m.
sveiki,kas isbandet ateiviu sventykla?kur buna atlikti darbai,kosmose ar fermoje ,paspaudus ant kazkurio noro?
назад 10 m.
Baltoji Ledi Fermoje
назад 10 m.
Vida ok Nicole ir tik pagrindinej zemej.Saloj bonusu nenuimineja,o ir darzines patiems pajungti reikia.
назад 10 m.
Auksė Nesakysiu O kaip paspaust sventykloje ant noro, nes man raso tik pasalinti medzius sioje teritorijoje.
назад 10 m.
Vida ok Nicole turbut dar neturi kitu prizu gavus is kosmoso skryniu
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: