TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Viskas,chebryte,uzpipypino ir nebezaisiu!Uzblokavo mano fb paskyra,kai pradejo kisti,kad atpazinciau "savo draugus",kuriu net neesu macius-jie tik zaidimo draugai is viso pasaulio..tai kaip man juos "atpazint"?Praejo noras isvis zaist beleka...
назад 10 m.
Vida ok Nicole Kas patars kur kreiptis,kad atblokuotu fb?
назад 10 m.
Irma Olis na kur kreiptis tai nezinau bet ar jum nebuvo parasytas terminas kiek laiko bus uzblokuotas nes kai man kazkada uzblokavo tai tiksliai nepamenu buvo parasytas terminas kuriam laikui ar 22 dienom ar menesiui po to atblokavo
назад 10 m.
показать остальные 16 комментарии
Vida ok Nicole o kaip juos atpazint,jei pakisa kazkokia atvirute su arkliais ar 1 is 600 zaidimo draugu,kuriu kitu akyse nemacius?Praskanavau kompa nuo virusu,o daugiau neturiu supratimo ka daryt :( dar yra galimybe per draugus gryzti i paskyra,jei jie tavo ulr koda ras ar pan.Dekui,Salva ;)
назад 10 m.
Visiems kaimynams,kurie pe paskutines 2 dienas siunte Skrybeles....labai jums aciu. Zaidimas lagina ir kazkaip nusispaude 19 skrybeliu...nebespejau net pamatyti kas ir kiek..Nebezinau kam atsidekoti. Labai gaila ir geda...bet ...matyt liksiu skolingas...  Jei kas skaitote,parasykite, atsidekosiu...
назад 10 m.
palikau nesupratusi noriu vaskai atsidekot uz dovanas o jis man vel grazina gal parasisi kame reikalas
назад 10 m.
gal kas žinot ką reiškia pirkti už INDEFINED????? KAIP PIRKTI????
назад 10 m.
Vilmute,prasau nezarstyt glebiais dovanu,sededama tuscia lentele:) aciu didelis,nezinau kaip atsidekot:)
назад 10 m.
Vilma Vasiliauskiene Ačiū labai už dovana,aš tik bandau senas skolas pasidengti ir vėl uždovanojat :)))
назад 10 m.
Liucija Liucija pakibo klausimas, kažin ar tu Vilma gali būti kam nors skoloj :D čia mes tau visi jaučiamės skolingi, nežinom kaip atsidėkot, gavę krūvą dovanų nuo tavęs :)
назад 10 m.
показать остальные 9 комментарии
Vilma Vasiliauskiene Na Hamid ar Tau dar reikia man už ką nors atsidėkot ? Keičiamės po lygai kolekcinėmis dalimis ir dar dovanas gaunu už nieką :))
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: