TARP KAIMYNŲ
Sveiki,gal kam reikalingos kolekcijos dalys - ZUVU KIBIRAS ir LAZDYNO RIESUTAI ? Man reikia KIRMINU.Keiciam santikiu 10x 10.Pries tai parasykite ,mano lygis 90.
назад 10 m.
kam reikia paserti gyvulius ?
назад 10 m.
labuka Hamid, nu nebezinau kaip tau atsidekoti vis siunti ir siunti simtais man tu kolekciju ir kaim man tau atsidekoti pasakyk esu be galo dekinga!!!! :))))
назад 10 m.
Vida ok Nicole
Jolantuk,gausi is manes morku,jei metysies besaikem dovanom!!!
Mielieji,o dabar mane apmetykit morkom,nes bepriiminejant nekolekcines dovanas,pasislinko lemtele ir bent jau 6 zmogiuku kazkiek siustu(berods grudu)kolekciniu nuplauke nepastebeti!Kam buvau tokia negera,kad nieko neatsiunciau bent jau grazos-turit teise pareikalauti nuostoliu atlyginimo ;DDD Atsiprasau...;(
Mielieji,o dabar mane apmetykit morkom,nes bepriiminejant nekolekcines dovanas,pasislinko lemtele ir bent jau 6 zmogiuku kazkiek siustu(berods grudu)kolekciniu nuplauke nepastebeti!Kam buvau tokia negera,kad nieko neatsiunciau bent jau grazos-turit teise pareikalauti nuostoliu atlyginimo ;DDD Atsiprasau...;(
назад 10 m.
mainomes kas galite man reikia melynu plunksnu i raudonas
назад 10 m.
sweiki, man reikia lazdyno riesuto. mainais galiu pasiulyti kirmina arba grudus. galim mainyti desimtimis ;) ar atsiras norinciu? ;)
назад 10 m.
Indrė Indrė
issiunciau ;) kas dar nori pasimainyt? ko wisi tokie uzsispaude? ;DD dar galiu pasiulyt sermuksni. reikia riesutu.
назад 10 m.
Katerio Nuoma
Galiu pasakyti kodel uzsispaude, kai issiunti keleta tu nauju daliu ir gauni atgal tik viena, tai pasijunti kokiu mecenatu, kodel turi sponsoriauti cia kazkam, ar man ant kaktot parasyta oligarxas ar panasiai, as geriau va su tavim pasimainysiu nei sponsoriausiu neaisku kam ir kodel:DD
назад 10 m.
Liucija Liucija
InDrE Giedriu, turiu riešutų, reikia šermukšnių, galim kokius 50 keisti, jei vis dar turi šermukšnių, atsiųsk, neapgausiu :)
назад 10 m.
Показывается: