TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Labai labai ačiu  :) AsesuLiucijai už dovanas.
назад 10 m.
keiciu grudus i riesuta,  man reik riesuto.
назад 10 m.
sveiki. norejau paklaust kaimynu savo ir kitu. ar kada  buvo events aukso kasyklai pagerinti. dabr  jei nori pagerinti prase 250 auksiuku,kad butu antras lygis.  laukiu atsakymo. ACIU
назад 10 m.
Andželina Aušrienė Ne jau senai šito nebuvo dabar jei nori pirkt perki už 250 ir gerini irgi už tą pačią kainą,o kas buvo laimingi seniau tai ir lieka laimingi dabar:)))
назад 10 m.
Linas Lukosius tai tikrai ne kas tada. dar trukumas juodas auksiuku. gal kas suselps ??????? :D cha cha :DD
назад 10 m.
gal kas zino kaip is fermos pasalinti nepageidaujama kaimyna. is draugu pasalinau, o kaip pasalinti is kaimynu?
назад 10 m.
Sveiki kaimynai, dabar po atnaujinimo, mane pajungia per tv3.lt ir nebezinau, kaip zinutes paziuret, nebera virsuj tu opciju.... nu zinai zinai....
назад 10 m.
Salva Nano Kazkokio nesuprantu - kokios zinutės ir dar su opcijom viršuj? :D
назад 10 m.
Vita Vita na, kai per one.lt pajungdavo, paciam virsuj budavo zinutes, sveciai, draugai.... paspausdavai ir nukreipdavo tave i tenai, dabar nera, nes kad ir kaip noriu jungtis per one.lt iskart nukreipia per zaidimaitv3.lt net nezinau kaip i srauta nueit.... negi tik man vienai kvailelei taip yra?
назад 10 m.
показать остальные 6 комментарии
Salva Nano Andželina, man, kai atskirame lange esu įsijungusi ir laikau neuzvertą draugai.one.lt (šian matau, kad veikia ir one.lt) puslapį, visada rodo galimybę prisijungt prie pokalbių. Ir srautas ten yra, ir prašymai, niekas nepasikeitė...
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: