TARP KAIMYNŲ

Показывается:
Reikia pagalbos pagrindineje saloje,padekit atsikratyt puvesiais..:)
назад 10 m.
Regina Jankauskiene 114 LVL.
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene Saloj puveku neradau,bet zemej bisky pakaupus a ne? ;DDD
назад 10 m.
Regina Jankauskiene nu jo,vakar biski nenuroviau:)dabar jau tvarka,aciu:)
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja tai jau man ner ka veikt? ;DDD
назад 10 m.
Peleda Naktinetoja nu drugeliu neradau,bet nors skrynia ismete ;)
назад 10 m.
Skirmantei Jurevičienei. Iš Jūsų gavau dovana "Dzipa" , kaip ir nesijaučiu padaręs kažką gero. Gal reikia grąžinti?  :)
назад 10 m.
Regina Jankauskiene ot ir dovanok vyrams masinas,tuoj viska ant viso svieto isplepa....:DDD
назад 10 m.
Dovydas Petrauskas Tai kad nezinau kaip kitaip susisiekti. :) Anksciau buvo galima per dovanu skyreli...
Man atrodo zaidzia per faceb.
назад 10 m.
Sveiki norejau pasiteirauti, gal kas zinote, kodel per lrytas.lt sistema leidzia zaisti tik nuo pirmo lygio, o ne nuo to kuriame esu?
назад 10 m.
Reda Bikulčiutė reik per ta pati jungtis ar one ar fb. o puslapis nesvarbu ar l rytas ar one jaigu neklystu
назад 10 m.
Inga Saukaitė-Laurinaitienė jungiuos per tapati facebook, visur leidzia zaisti nuo 48 lygio, o per lrytas tik nuo pirmo.
назад 10 m.
Vida ok Nicole Ir man per lrytas taip buvo-liepe mokintis zaist ;DDD
назад 10 m.
Reda Bikulčiutė as ir is pradziu jugdavausi per fb one puslapi poto pradejau taip pat par fb tik per l.rytas pualapi ir nekilo jokiu bedu bet tai buvo pries gerus metus gal kas pasikeite
назад 10 m.
Inga Saukaitė-Laurinaitienė avarija, o po to leido zaisti nuo to lygio kur buvot, ar vistik nuo pradziu reikejo zaisti?
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene ne,neleido.Nesijungiu daugiau per lrytas.
назад 10 m.
Nijole Mankauskiene ups...cia Avarijos atsakymas buvo ;)
назад 10 m.
Laba norejau paklausti kodel nera akcijos aukso kasyklai .Turetu buti viskam ,nesazinga taip.
назад 10 m.
Vida ok Nicole cia jau ne pirmas toks kartas ;)Nenori,kad ju prisipirktumeme ir daugiau pinigu auksui nereiktu leisti...
назад 10 m.
Jurgita Lakštingala Aisku taupysim auksa
назад 10 m.
Labai reiktu dar pastiprinimo pas Ruta Mankauskiene,nes turiu sveciu ir galiu nespet irenginiu prisikurt.Kas galit-prisidekit!Laiko turim pakankamai,o truksta apie 10 tukst. ;) Aciu!
назад 10 m.
Salva Nano Jei pasikvies į kaimynus Salvas, padėsiu. Esu juostoje.
назад 10 m.
Liutuke Liutuke as taip pat
назад 10 m.
показать остальные 22 комментарии
Nijole Mankauskiene uzuojauta,Gintariuk!Kitakart viena nebek "gelbeti",pasikviesk ka i draugija;)Kaip as daznai Raganiuke ir abi smingam,vis ne viena ar ne?;DDD
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: