TARP KAIMYNŲ
sveiki branguciai labai reik pagalbos pas as busiu ten kur busi tu ji viena inesu virs 16000 liko 1.45h aciu labai jei kas pagelbesit
назад 10 m.
usiooo....man jau gana!Soti!Sekantis konkursas-"Blogiausias kaimynas arba nelemtas paprasaika"!Kas atpazystat save-daugiau jokiu prasymu man!Uzkniso!Nesiruosiu del jusu naktim sedet,jei jums patiems jusu reikalai yra totalus DZIN!Jau kiek kartu sau sakiau,kad reik juodaji sarasa uzvest,ale pamirstu ir vel i ta pacia bala ibrendu!Negaila tokiems padet kaip Kaprizingoji,Zverelis gryzo,Bendzius ir pan.,nes nors ir nedaug zmogus turi ar neisgali kelintakart bebandydamas kilt-sedi ir meto kiekviena suviuka!Pagarba!Padesiu ir ateity,bet tokie....nevardysiu sikart,bet nesikreipkit NIEKAD!Nes tai tikrai ne pirmas kartas ir nebusiu daugiau jusu verge,kuriai pasijungus ponai miegot eina...
назад 10 m.
AUŠRA PETRAUSKIENE
uzjauciu katineli va todel as vakar isnaudojau paskutinius resursus ir atostogu isejau.Gana visiems geras nebusi
назад 10 m.
Lina Linute
tos paprasaikos mano,kad katinelis naktimis medzioti eina o ne miegoti tai ir prasineja taves :))
назад 10 m.
Vida ok Nicole
tas katinelis medziot jau tingi,Linut ;DDD bet jei jau jiem reikia,tai ir dirbam ar ne?Man labai patinka judesys,nesvarbu,kad 3000 per minute neimanomi,gali ir 70 per 5 min.,ale matai zmogucio pastangas.;)
назад 10 m.
koks nedekingas valentas vidugiris pats teidejo tukstanti su biskiu kaiminai darbuojas o jis vietoj aciu .... greiciau pabaikit.
назад 10 m.
Kam pagalbos?
назад 10 m.
Показывается: