TARP KAIMYNŲ

Показывается:
gal kas galite padeti tyrymu centre 3uzduotyje
назад 10 m.
Gal kas galite padėti atlikti ugnikalnio tyrinėjimą. 86 lygis. Labai reikia pagalbos.
назад 10 m.
Daiva Satkauskiene varo 3 etapą reikia pagalbos
назад 10 m.
Liucija Liucija visokių Daivų turiu, bet Daiva Satkauskiene - ne, kažkurioj anketoj esam kaimynės, galėtų ir į tą pakviesti, šiek tiek padėčiau :)
назад 10 m.
DAIVA SATKAUSKIENE asesuLiucija,pakvieciau,priimk
назад 10 m.
Liucija Liucija nežinau kur tu kvietei, bet net perkrovus žaidimą, tavęs neturiu, jei per FB, tai iš juostos kviesk, jei per one.lt, tai kviesk į draugus anketoje
назад 10 m.
Andželina Aušrienė Jinai one tuoj pažiūrėsim kas gausis
назад 10 m.
Salva Sallva Daiva, pakviesk http://zaidimai.lrytas.lt/draugaukim/52ea952d4ba3a
назад 10 m.
DAIVA SATKAUSKIENE Dekoju nuostabioms kaimynems ANDZELINAI,SALVAI,AsesuLiucija.Jus geriausios;)
назад 10 m.
Labai dekoju Avarijai, Hamid, Salvai, Ramunei, Mantui, Daivai ir  :)  kad neleidot perdaug naktinet :DDD Jus kaip visada saunuoliai :)))) Man pasiseke, kad Jus turiu :)))))
назад 10 m.
Vida ok Nicole Ir tau aciu,Vita!Kur nueinu ten tave randu darbuojantis(arba tu mane);DDD
Gal kas turit Daiva Stankeviciene(nuotraukoj geltonas jurginas)?Sunesus virs 11 tukst.taip viena ir kapstosi.Mano kompas stringa,bijau,kad galim abi ten prapult ;DDDD Butu smagu dar kas i kompanmija ;)
назад 10 m.
Vita Vita neturiu jos ....
назад 10 m.
Ramune Vita hug tau,buvau dingusi is fermos,o vis atbegai i pagalba,mldc super tu :*
назад 10 m.
Aciu mielieji uz pagalba :*** Vitai,Irenai,vasskai,ripsiui,atsiprasau jei ko nepaminejau :) aciu labai jus nuostabus :))))))
назад 10 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: