TARP KAIMYNŲ
Gal kas galite padėti atlikti ugnikalnio tyrinėjimą. 86 lygis. Labai reikia pagalbos.
назад 10 m.
Daiva Satkauskiene varo 3 etapą reikia pagalbos
назад 10 m.
Liucija Liucija
visokių Daivų turiu, bet Daiva Satkauskiene - ne, kažkurioj anketoj esam kaimynės, galėtų ir į tą pakviesti, šiek tiek padėčiau :)
назад 10 m.
Liucija Liucija
nežinau kur tu kvietei, bet net perkrovus žaidimą, tavęs neturiu, jei per FB, tai iš juostos kviesk, jei per one.lt, tai kviesk į draugus anketoje
назад 10 m.
DAIVA SATKAUSKIENE
Dekoju nuostabioms kaimynems ANDZELINAI,SALVAI,AsesuLiucija.Jus geriausios;)
назад 10 m.
Labai dekoju Avarijai, Hamid, Salvai, Ramunei, Mantui, Daivai ir :) kad neleidot perdaug naktinet :DDD Jus kaip visada saunuoliai :)))) Man pasiseke, kad Jus turiu :)))))
назад 10 m.
Vida ok Nicole
Ir tau aciu,Vita!Kur nueinu ten tave randu darbuojantis(arba tu mane);DDD
Gal kas turit Daiva Stankeviciene(nuotraukoj geltonas jurginas)?Sunesus virs 11 tukst.taip viena ir kapstosi.Mano kompas stringa,bijau,kad galim abi ten prapult ;DDDD Butu smagu dar kas i kompanmija ;)
Gal kas turit Daiva Stankeviciene(nuotraukoj geltonas jurginas)?Sunesus virs 11 tukst.taip viena ir kapstosi.Mano kompas stringa,bijau,kad galim abi ten prapult ;DDDD Butu smagu dar kas i kompanmija ;)
назад 10 m.
Aciu mielieji uz pagalba :*** Vitai,Irenai,vasskai,ripsiui,atsiprasau jei ko nepaminejau :) aciu labai jus nuostabus :))))))
назад 10 m.
Показывается: