TARP KAIMYNŲ

Показывается:
na hebra per daug neliudekit,patys suprantat penktadienis-i trasa reik
назад 13 m.
Aurelija Sindy reik, tai reik - geros kelionės ir smagių nuotykių linkim ;)
назад 13 m.
Regina Jankauskiene perdaug ilgos neimk,o tai nespesi sugryzt
назад 13 m.
Linaxsas zek kad neistaskytu
назад 13 m.
Regina Jankauskiene toks velniskas norejimas tos trasos...na Vienkiemi juk ne pavasaris ir ne mo....s,man atrodo prisilakstysi...
назад 13 m.
Silvija Silvija juk negaila,visvien kirminai islandzios)))
назад 13 m.
Regina Jankauskiene ziurint kokie tie kirminai
назад 13 m.
labukas,  siu adresu rasite visas helovyno misijas aprasytas (ka reikia padaryti): http://forums.6waves.com/threads/47666-Halloween-Quest-Guide-%28limited%29 aisku ten  viskas anglu kalba, bet vistiek gal pravers.
назад 13 m.
Regina Jankauskiene o gal koki virusa...
назад 13 m.
Ilona Nor tiek to, neisiu, kankinsiuos ir rinksiu skanestus, kuriu truksta, naciort, nesamones kazkokios su tais keksiukais
назад 13 m.
Regina Jankauskiene ko cia kankintis,kai surinksi keksiukus kaisk cainyka ir kviesk visus i svecius
назад 13 m.
Ilona Nor tai prasom, prasom, geriems zmonems, o dar ir ligoniams, paskutinius keksiukus atiduosiu :)
назад 13 m.
Regina Jankauskiene kada ir kur...ka prie keksiuku paimt?
назад 13 m.
Linaxsas brudo kibira ka dar...
назад 13 m.
Regina Jankauskiene na juk tikrai,rugio sulciu kibira...bet ar nebus mazai?
назад 13 m.
ziauriai reik kaimynu,uzduociai yvygdyt,dovanu nusiust,kas dar ne pas mane,maloniai prasom kaimyneliai:)
назад 13 m.
Regina Jankauskiene po uzduoties nebereikes,tad pagalvokit...
назад 13 m.
na va seip ydomu paklaust koke uzduoti is helowyno vykdot ? pas mane moliugu dudmaisis 2 ,tai ydomu ar as cia vienas taip prasimuses ar gal jau net yra zmoniu kurie visas suvykde ? :)
назад 13 m.
®imvydas. oj tiksliau moliugu dudmaisis 4 :D
назад 13 m.
®imvydas. moliugu dudmaisis uzduotys: 1: ( sukurti ir nurinkti 10 uogieniu) 2: (nusiusti draugam 15 pupeliu) 3: (nurinkti 15 pupeliu) 4: ( sukurti ir nurikti 10 sluotu)... kai daugiau suzinosiu pasakysiu ,tikiuos jums tai pades :) nepykit bet tik dbr sumasciau padeti jums o ankstesniu uzduociu nlbj pamenu ,tad nenoriu sakyti nes galiu sumaisyti ,tik patarsiu viena dar dalyka neserkit katino kol to jusu nepaprasys uzduotis ,nes tada kitai p lauksit tol kol jis praalks ,sekmes :)
назад 13 m.
показать остальные 11 комментарии
Ilona Nor :D noreciau paziuret i tavo juokus po kokiu 10-15 metu :D tiek to, baigiam :)
назад 13 m.
kas i kaimynus kwieskit mane priimsiu ;D dowana i dowana pagalba i pagalba ;DD
назад 13 m.
Regina Jankauskiene tai pats ir kviesk jau,kas patinka
назад 13 m.
Silvija Silvija as nesuprantu,mane jau nervin tokie,juk jei man rik kaimynu einu pati ir kvietu
назад 13 m.
Marlboro kad kas kelias dienas,vis einu ir kvieciu,bet dauguma kaimynuose jau...tad vis parasau,gal atsiras koks naujas:)
назад 13 m.
Aurelija Sindy Tada rašyt reikia ne čia, o ten kur tam skirta tema...
назад 13 m.
Назад в игру „Nanoferma“
Показывается: