Bakugan Battle Brawlers !!!

Rodoma:
Atspek Tu Bakugan Battle Brawlers !!!
Sveiki skaitytojai, pristatau savo naująjį projektą, bandysiu viską kuo aiškiau išdėstyt ir paaiškinti, kad jūs suprastumėt apie ką eina šitas projektas ir ką čia reik daryti. PRADEDAM: Tai unikalus wap žaidimo scriptas, jau paleistas ~savaitė ir sparčiai kyla lankomumas, daugėja naujų narių, bei visas žaidimas aktyvėje. Primenu šis žaidimas skirtas telefoniniams interneto naršyklėms, norint prisijungti per pc galite naudoti   tik OPERA naršyklę. Šio žaidimo url:   http://bakugan.us.lt   Lankomumas: 150-250 u/d + sparčiai auga Žaidėjų : ~200; ~100 aktyvių; + sparčiai kyla -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Detalesnis aprašymas, užsiregistravusiems nariams:   /Naujokams:   Užsiregistravę ir Prisijungę rasite visą meniu, kuriame viskas bus aiškiai surašyta. Pradžiai siūlome pasiskaityti DUK, Informacijos, bei Žinyno skiltis. Pirmas žingsnis kurį siūlom reik įvykdyti 9 APMOKYMUS, juos įvykdant jau suprasite visą žaidimą, tuo atveju nereikės klausinėti administracijos kur kas randasi, kaip ką gauti ir pan. Apmokymai randasi: “Tavo kambarys” > Apmokymai .
 
 
/Bakugan mokykla:
 
Galiem pasigirti, tuo, kad turime unikalia funkcija, tai bakugan mokykla, I ja galima istoti tik 1-3 menesio dienom, joje vyksta ivairus testai, kontroliniai, ir mini praktika, ne kiekvienas gali visa mokykla tep lengvai pabaigti, placiau galima rasti: Mokykla pagrindiniame zaidimo paslapyje.
/Dvikovos, Kovos prieš BOTus:   Kiekvienas narys gali kitus prisijungusius narius kviesti į dvikokas, tiesiog paspaudę ant jo nick‘o, aišku tas žaidėjas turi būt prisijungęs, jeigu jis sutiks, prasidės bakugan kova. Galite kovoti ir prieš BOTus, juos galite kviesti bet kada ir jie visada priims, tačiau juos nukauti yra sunku, geriausia stiprinti savo bakuganų kaladę bei pirkti galingesnes kortas. /Pirkimai, Paslaugos už kreditus:   Žaidime yra: pinigai ir kreditai, tačiau labiau vertinami kreditai, o juos galima nusipirkti už realius pinigus išsiunčiant sms, arba tiesiog laimėti paskelbtam konkurse, ar turnyre, tačiau niekada neprašinėkit administracijos tokių dalykų kaip: “duok kreditų“, “duok pinigų“ ir t.t.
Administracija tai ignoruos, už flūdinimą BANins. Žaidime daug ką galite pirkti už kreditus pvz: taškus, pinigus, moderatoriaus statusą, dvikovų stebėjimo funkciją ir t.t. Žaidime yra ir VIP funkcija, ją galite įsigyti tik išsiuntę sms, ką gali VIP statusas?: Su VIP paslauga jūs :   * Galėsite išsaugoti privačias žinutes archyve. * Galėsite peržiūrėti žaidėjų kalades ne tik kovų metu. * Galėsite matyti, kiek žaidėjai turi pinigų ir kreditų. * Galėsite matyti komandų pokalbius, lyderius, fondą. * Gausite 50proc. daugiau p...
Prieš 10 m.
Rodoma: