TAISYKLĖS

Rodoma:
Planera Gamefounder TAISYKLĖS
TAISYKLĖS

 2511 metais navigacijos klaida nubloškia erdvėlaivį su keliais tūkstančiais žmonių į ZG-78 galaktikos planetą. Planera – taip išgyvenusieji pavadino naują planetą, kuri tapo jų namais.
Tik per stebuklą likusiems gyviems tenka nelengva užduotis - atkurti civilizaciją. Jūs esate vienas iš laimingųjų, gavęs žemės sklypą naujo miesto kūrimui. Statykite pastatus, kaskite naudingus šios planetos resursus, bet nei minutei neužmirškite, kad žmonės lieka žmonėmis. Jiems būdingos ne tik geros, bet ir blogos savybės. Tad jūsų kaimynai gali būti pikti, godūs ir gerai ginkluoti.
Planera – tai strateginis karinis žaidimas, kuriame tūkstančiai žaidėjų vienu metu kariauja, prekiauja, stato savo miestus bei gamina karius. Pagrindinis žaidimo tikslas – užkariauti visą planetą ir įvesti joje savo taisykles. Neužmirškite svarbiausio dalyko Planeroje – kovoti žymiai smagiau su draugais, nei pačiam vienam.

1. SOSTINĖ IR KITI MIESTAI
Taigi Jūs – šios menkai ištyrinėtos planetos naujakurys. Žaidimo pradžioje kiekvienas žaidėjas gauna vieną miestą – Sostinę. Šis miestas nėra visai tuščias – po nusileidimo į Planerą gausite „išgyvenimo“ paketą: 1-mo lygio Valdymo centrą Sostinėje, 7 dienų nemokamą VIP paslaugų paketą bei žaidimo dovanas kasdien.

Sostinės užkariavimas:
Kiekvienas naujas miestas (tame tarpe ir Sostinė) 10 dienų nuo įkūrimo bus apsaugotas nuo puolimų. Aktyvaus žaidėjo Sostinė gali būti užpulta, tačiau negali būti užkariauta. Užkariauti galima tų žaidėjų Sostines, kurie prie žaidimo neprisijungė 30 ir daugiau dienų iš eilės. Kitus Jūsų miestus (ne Sostinę), jei nesugebėsite jų apginti, gali užkariauti ir perimti kiti žaidėjai. 

Miesto griovimas: Priešų puolimo metu visi Jūsų miesto pastatai gali būti nugriauti iki 1-o lygio. Pastatus griauna vienintelis karinis vienetas – balistinės raketos. Viena balistinė raketa gali nugriauti vieną kurio nors pastato lygį, jei pastatas yra ne mažesnio nei 2 lygio. Informacija apie puolimo metu nugriautus pastatus matoma karo ataskaitose.

I patarimas: stenkitės kaip įmanoma daugiau išvystyti savo pirmąjį miestą kol veikia 7 dienų nemokamas VIP paslaugų paketas bei 10 dienų miesto apsauga.
II patarimas: jei turite daugiau nei 1 miestą, Sostinę galite perkelti į vieną iš paprastų miestų. Tai ypač naudinga, jei įsikūrėte šalia itin karingo kaimyno.
Užuomina: naudojantis VIP paslaugomis planetą ištyrinėsite bei savo miestus statysite žymiai greičiau. Suplanavote miestų plėtrą? Būtinai naudokite VIP paslaugas, kad netrūktų maisto ir greičiau gamintųsi kariai.

2. IŠTEKLIAI
Ištekliai gyvybiškai būtini Jūsų miestų vystymui ir kariuomenės gamybai.
Planeroje yra 5 tipų ištekliai – maistas, geležis, nafta, mineralai ir uranas. Jie išgaunami arba gaminami skirtinguose pastatuose – fermose, geležies ir mineralų kasyklose, naftos gręžiniuose. Visi Planeros miestai skirtingi – kiekviename iš jų išgaunamas skirtingas kiekis geležies, naftos arba mineralų.
M...
Prieš 9 m.
Grįžti į žaidimą „Planera“
Rodoma: