KOSMOSAS

Rodoma:
Žaidimų Klubas KOSMOSAS
Šioje temoje galite diskutuoti apie Kosmines ekspedicijas ir kitais su Kosmosu susijusiais klausimais!
Prieš 9 m.
Žaidimų Klubas Vardan bendros tvarkos, norėdami parašyti žinutę spauskite žalią mygtuką "Naujas įrašas". Visi komentarai rašomi po šiuo pranešimu bus trinami.
Prieš 9 m.
ingrida kizale 50 y 50 reikalingi bent 5 zaidejai aktyvus,nes mus komanda neaktyvi niekaip nepasiekiam 11 lygio truksta patirties,laukiam pavadinimas AUSTEJA
Prieš 6 m.
išskleisti kitus 16 komentarus
Audrone Elvikiene123 Draugiska komanda Kosmoso begalybe ieskom draugueileje118 labai laukiam tankios dovanos
Prieš 1 m.
Kosmoso komandoj yra laisvu vietu kvieciam aktyvius zaidejus prisijungti prie kosmoso IRENA.Turim daug gyvuliuku reik aktyviu zaideju kad zaistu terminuotas uzduotis.Lauksim
Prieš 1 mėn.
Kosmoso komandoj Skrendam link žvaigždių yra laisvų vietų, būtų malonu sulaukti aktyvių žaidėjų...:)
Prieš 1 mėn.
Asta Rugi Kosmoso komandoj Skrendam link žvaigždių yra laisvų vietų, iesko draugisku ir linksmu nariu. Pas mus nera reikalavimu ateiti kelis kartus per diena, ar net kiekviena diena. Zinoma, kai vyksta misijos kosmose, butu malonu, kad nariai dalyvautu aktyviau, aisku pagal savo laiko galimybes. Jei norite praleisti laika zaidime atsipalaidave, ramiai ir maloniai, mielai priimsime i savo gretas.
Prieš 1 mėn.
Kaip ir uz ka gaunami tie deimantai dekui.
Prieš 2 mėn.
Sveiki, musu komanda, pavadinimu Škaciukai, iesko draugisku ir linksmu nariu. Pas mus nera reikalavimu ateiti kelis kartus per diena, ar net kiekviena diena. Zinoma, kai vyksta misijos kosmose, butu malonu, kad nariai dalyvautu aktyviau, aisku pagal savo laiko galimybes. Jei norite praleisti laika zaidime atsipalaidave, ramiai ir maloniai, mielai priimsime i savo gretas.
Prieš 3 mėn.
Regina Jankauskiene :)
Prieš 3 mėn.
Sveiki,noriu tapti nariu kosmose,tik nežinau,kaip pasiųsti pakvietimą,kad mane kas priimtų.Gal galite pasakyti kaip tai padaryti?
Prieš 6 mėn.
Lina Linute Žemėje, gale sklypo šalia kalnų yra erdvėlaivis. Jį paspaudus turėtų atsidaryti kosmoso komandų sąrašas. Galite įeiti apsidairyti į kiekvieną. Išsiųskite prašymą į tą, kuri patinka.
Prieš 6 mėn.
Grįžti į žaidimą „Nanoferma“
Rodoma: