www.habiaworld.lt

Rodoma:
Linas Nenartavičius www.habiaworld.lt
Habia World - tai virtualus pasaulis, kurį kasdien aplanko tūkstančiai. Kodėl ir tau neužsiregistravus ir nepradėjus ieškoti naujų draugų bei linksmintis Habia World žaidime?
 Kiekvienas vartotojas turi galimybę sukurti unikalų veikėją, pasirinkti drabužius bei šukuoseną iš madingų Habia World katalogų. Žaidime visąlaik kažkas vyksta: teminiai vakarėliai, šokiai klubuose, koncertai ir smagūs konkursai su itin šauniais prizais.
 Daug įdomaus ir svarbaus rasi ir portale. Čia gali sužinoti naujausias žinias apie žaidimą, rasti informacijos apie naujausius renginius. 

Ką galiu veikti žaidimo virtualiame pasaulyje?
A: Visuomet rasi malonių ir draugiškų lankytojų, su kuriais galėsi paplepėti, apsilankyti vakarėliuose ar net suorganizuoti savąjį. Gali vaikščioti gatvėmis, eiti į svečius, apsipirkinėti drabužių ar baldų parduotuvėse, įsigyti mielų niekučių. žaidime dažnai vyksta įdomūs renginiai ir konkursai. Juose dalyvauti gali kiekvienas.

 Q: Kaip patekti į Habia World virtualųjį pasaulį?
A: Prisijungęs prie portalo, pamatysi dešinėje pusėje viršuje lentelę su pavadinimu "Žaisti" . Spustelk lentelę ir Habia World virtualusis pasaulis atsidarys naujame lange.

 Habia World draudžiama:
keiktis ir negražiai kalbėti,
šaukti ar RAŠYTI DIDŽIOSIOMIS RAIDĖMIS,
reklamuoti,
prašinėti kreditų ir daiktų,
spam'as ir tos pačios žinutės rašymas keletą kartų iš eilės,
priekabiavimas ir kitų vartotojų įžeidinėjimas,
nedraugiška veikla ir ginčų kurstymas,
apgavystės,
bet kokia kita neteisėta veikla.

Jei nesilaikysi prieš tai pateiktų taisyklių, Habia World moderatoriai, administratoriai, redaktoriai ( editor) ir vykdytojai (developer) turi teisė pašalinti tave iš kambario, laikinai arba visam laikui užblokuoti tavo vartotoją. (Daugiau informacijos apie moderatorius, administratorius, redaktorius ir vykdytojus rasi DISCORD informacijos kanale  WWW.HABIAWORLD.LT
Prieš 10 mėn.
Rodoma: