As jau varzybu saloje

Rodoma:
Mažylė As jau varzybu saloje
Pagaliau pasiekiau varzybu sala :) Kol kas ten nieko ypatingo
Prieš 10 m.
Aiwa Aiwa as ten jau snd nuo pat ryto.tiesiog ten viska pradedi zaisti is pat pradziu ;)
Prieš 10 m.
Aiwa Aiwa ir jauciu energijos trukuma,truksta man tu sausaineliu is pagrindines salos :)
Prieš 10 m.
išskleisti kitus 23 komentarus
Mažylė negavau
Prieš 9 m.
Toks klausimas, kad gaučiau tą monetą statulai nusipirkti turiu įvykdyti užduotį super įžymus III (ir pasiekti 30 lygį), ar užtenka mažiau?
Prieš 9 m.
Aiwa Aiwa uztenka ivygdyti super izymus II,tas pats su su super turtingu ir super ismintingu.
Prieš 9 m.
Lentų aha. Ačiū. Tai tada jerunda... :) bet čiuju super turtingas tai neįvykdysiu, labai jau išlaidi... :D
Prieš 9 m.
Mažylė zvejok ten kur nupiestas ryklys ir parduok zuvis
Prieš 9 m.
Aiwa Aiwa super turtingas i reikia surinkt 1000,o turtingas II 2000 kriaukliu,taip,kad nera daug,tik viena beda-jei isleidi skaiciuojasi tik tas kurias turi sutaupes.kurias isleidi tas isminusuoja is reikalingo surinkti kiekio.
Prieš 9 m.
Aiwa Aiwa o del zvejojimo rykliu ilankoj tai yra greitesnis budas surinkti 2000 kriauliu,uztenka tik keleta pagrindiniu uzduociu ivygdyti,kad atsirakintu pelningesni gyvunai ir pardavus juos greit tuos 2000 surinksi.tik aisku jei turi laiko ir noro gali toliau uzduotis vygdyti,bet reikalas tas,kad tam reikia isleisti sukauptas kriaukles ir vel is naujo jas turi kaupti.tai mano nuomone ne itin apsimoka vygdyti visas uzduotis.nes uzdaras ratas,isleidi pinigus ir vel juos reikia is naujo rinkti.
Prieš 9 m.
Nu tai kaip sekasi? :D Man kol kas lyg ir netrūksta energijos, užtat trūksta kriauklių. Gal kas galit patart, kaip geriau jų gaut? (kaulo karolių nebegaliu gamint, nes nebeturiu kaulų, už laukelių kasimą labai jau mažai duoda, o už gyvūnus būtų geras būdas, bet neturiu už ką jų nusipirkti... :D) krc, bankrotas... :D
Prieš 9 m.
Mažylė Parduoti zuvis
Prieš 9 m.
Lentų Oi, neturiu žuvų dar... :D Šiaip ne taip susitaupiau kelioms kiaulėms, tai lyg ir pagerėjo finansinė padėtis... :D
Prieš 9 m.
Aiwa Aiwa gli vistas auginti,mazai jos kainuoja ir greitas pelnas,taip pat jei pasieki 35 lygi geri pinigai uz surikatas ir dziungles kertant pinigu gauni,medienos gali uz obsidiana nusipirkti ,bet cia per daug neisijausk,nes jo reikia dirbtuvems tobulinti.
Prieš 9 m.
Lentų Ačiū... :)
Prieš 9 m.
ka tas goblinas daro kur uz baobabu yra 3 tokie?
Prieš 10 m.
50y50 galesi parduoti, nieko jis nedaro
Prieš 10 m.
Grįžti į žaidimą „Okeanija“
Rodoma: