Rubinai

Rodoma:
Jei neturi rubinų realiai negali pilnavertiškai žaisti? Norėdamas gamintis maistą turi pirkti druską kurią gauti gali tik už rubinus taip? Jei taip tai šis žaidimas apgaulingas jog jis yra nemokamas. Nemokamas žaidimas yra tas kurį nemokamai gali pilnavertiškai konkuruoti su asmenimis kurie moka piningus. Dabar to negali daryti..  
Prieš 11 m.
Aiwa Aiwa druska gali nusipirkti uz kriaukles parduotuveje skyrelyje ypatingi.o va su energija-cia jau problema,ja tik uz rubinus gali isigyti arba laukti kol uzsikraus arba draugai nebent atsiustu,bet jiem siuntimas kainuoja taip pat rubinus.
Prieš 11 m.
Aiwa Aiwa tiesa pasakius as is pati buvau pasimovus ant sitos zaidimo ,,gudrybes'' su druska pacioj pradzioj kai man jos reikejo, ismete lentele,kad isigyti tik uz rubinus.po to kai nusipirkau uz rubinus,radau druska uz kriaukles parduotuvej.man atrodo cia taip tycia padaryta,kad zmones priversti leisti pinigus.
Prieš 11 m.
Afrikietis _ neskubekite pirkti uz rubinus - is pradziu paziurekite, ar nera parduotuveje. kai kuriuos dalykus galima pasigaminti dirbtuvese. Zaidima tikrai galima zaisti nemokamai :)
Prieš 11 m.
Nagliukas_30y31 pakviesk mane tau siusiu druskos kristalus ir iš viso galėsi dibtuvėse iš tų kristalų ir energijos pasigamink nemokamai druskos o su energija ne problema žaisk nemokamai pildykis savo energiją ir kuo daugiau energijos tuo daugiau darbų atliksi pvz. aš turėjau 20 energijos taškų ir labai mažai ką nors dariau dabar esu 20 lygije tai jau turiu 28 energijos taškus ir žaidžiu visiškai nemokamai (išskyrus interneto paslaugas bet ir tu už jas moki) todėl nesustok ir žaisk toliau . Aišku?
Prieš 11 m.
Nagliukas_30y31 nors ne nekviesk aš ne FB
Prieš 11 m.
Grįžti į žaidimą „Okeanija“
Rodoma: