Dark Ride Escape (Siaubo kamb..

(3.57) Įvertink:
 
Žaidimo valdymas:  
Žaidimo aprašymas:  
Pakviesk draugą žaisti Pranešk apie klaidą Žaidė: 24330
 
 

 - atlikti veiksmus;

Dark Ride Escape (Siaubo kambarys) - nuotykių siaubo žaidimas. Tikslas - spręsti galvosūkius ir pabėgti iš siaubo kambario.
 
 

Rašyti komentarą

neprisijungęs
Išsaugoti
Komentarai

Komentarai (33):

1. Atsirade pirmame kambaryje su skeletu, spauskite kaire rodykle kad patektumet i kambari su klounu. Paimkite ten esancius kaula ir buteli. 2. Paspauskite ant duru, sakanciu 'KEEP OUT'. Paimkite svarmeni ir fena. Grizkite atgal i pradini kambari su skeletu. 3. Spauskite desine rodykle, kad atsirastumete kambary su paveiksle pradingstanciu veidu. Spauskite kaire rodykle i virsu, kad atsirastumete kambary su ragana. Paimkite kibira ir laida ir grizkite i ankstesni kambari. 4. Dabar pasirinkite desine rodykle i virsu. Is turimu daiktu pasirinkite juoda laida ir juo sujinkite nukirptus raudonus laidus. Tada pasirinkite kaula ir istatykite ji rankenos vietoje, laido virsuje. Spustelkite ji. 5. Atsiradus rodyklei rodanciai i virsu, spustelkite ant jos, kad patektumete i kambari su kabanciu skeletu. Paimkite pirmaji seifo rakta ir sakute ir grizkite i kambari su paveikslu. 6. Eikite i kaire, kol grisite i kambari su 'KEEP OUT' durimis. Spustelkite ant ju. Atsirade kambaryje, pasirinkite sakute ir paspauskite ant peles urvo. Gausite rasteli. Grizkite atgal i kambari su paveikslu. 7. Eikite i desine, kad patektumete i kambari su vampyro portretu. Spustelkite and kaires rodykles rodancios i virsu. Paimkite prie karsto esanti peili ir eikite toliau i virsu. Atsirade kambary su moliugu, pasirinkite fena ir spustelkite ant milteliu. Pamatysite tris spalvas (geltona, zalia, raudona). Atsiminkite sia seka, nes jos prireiks seifui. 8. Grizkite atgal i kambari su portretu ir pasirinkite desine rodykle i virsu. Spustelkite ant rastelio tarp turimu daiktu ir isidemekite natas. Paspauskite kryziuka, kad griztumete i pradini vaizda ir spustelkite ant pianino klaviaturos. Keturi klavisai yra pazymeti natomis. Viena karta spustelkite ketvirta klavisa, du kartus antra ir viena karta pirma. Pianinui pasitraukus i sali spustelkite ant rodykles rodancios i virsu. 9. Is turimu daiktu pasirinkite kibira ir spustelkite ant kablio. Tada pasirinkite svarmeni ir spustelkite ant kibiro. Nutrukus grandinei paimkite rakta ir grizkite i kambari su portretu. 10. Keliaukite i kaire kol pasieksite pradini kambari su skeletu. Pasirinkite peile ir nupjaukite virve kaireje. Tada pasirinkite buteli ir uzgesinkite ugni. Paimkite rakta ir keliaukite i desine iki kambario su portretu. 11. Spustelkite ant vampyro portreto. Jam nukritus, spustelkite ant antro kvadrato, kol jis taps zalias, o tuomet ant trecio, kol jis taps geltonu. Tuomet pasirinkite rakta ir spustelkite ant seifo. Padarykite ta pati su likusiais dviem raktais. Seifui atsidarius, paimkite nauja rakta ir keliaukite i kaire iki pradinio kambario su skeletu. 12. Pasirinkite rakta ir spustelkite ant spynos.
Prieš 11 m.
ka reike daryti
Prieš 11 m.
Edva Edvinas 1. Atsirade pirmame kambaryje su skeletu, spauskite kaire rodykle kad patektumet i kambari su klounu. Paimkite ten esancius kaula ir buteli. 2. Paspauskite ant duru, sakanciu 'KEEP OUT'. Paimkite svarmeni ir fena. Grizkite atgal i pradini kambari su skeletu. 3. Spauskite desine rodykle, kad atsirastumete kambary su paveiksle pradingstanciu veidu. Spauskite kaire rodykle i virsu, kad atsirastumete kambary su ragana. Paimkite kibira ir laida ir grizkite i ankstesni kambari. 4. Dabar pasirinkite desine rodykle i virsu. Is turimu daiktu pasirinkite juoda laida ir juo sujinkite nukirptus raudonus laidus. Tada pasirinkite kaula ir istatykite ji rankenos vietoje, laido virsuje. Spustelkite ji. 5. Atsiradus rodyklei rodanciai i virsu, spustelkite ant jos, kad patektumete i kambari su kabanciu skeletu. Paimkite pirmaji seifo rakta ir sakute ir grizkite i kambari su paveikslu. 6. Eikite i kaire, kol grisite i kambari su 'KEEP OUT' durimis. Spustelkite ant ju. Atsirade kambaryje, pasirinkite sakute ir paspauskite ant peles urvo. Gausite rasteli. Grizkite atgal i kambari su paveikslu. 7. Eikite i desine, kad patektumete i kambari su vampyro portretu. Spustelkite and kaires rodykles rodancios i virsu. Paimkite prie karsto esanti peili ir eikite toliau i virsu. Atsirade kambary su moliugu, pasirinkite fena ir spustelkite ant milteliu. Pamatysite tris spalvas (geltona, zalia, raudona). Atsiminkite sia seka, nes jos prireiks seifui. 8. Grizkite atgal i kambari su portretu ir pasirinkite desine rodykle i virsu. Spustelkite ant rastelio tarp turimu daiktu ir isidemekite natas. Paspauskite kryziuka, kad griztumete i pradini vaizda ir spustelkite ant pianino klaviaturos. Keturi klavisai yra pazymeti natomis. Viena karta spustelkite ketvirta klavisa, du kartus antra ir viena karta pirma. Pianinui pasitraukus i sali spustelkite ant rodykles rodancios i virsu. 9. Is turimu daiktu pasirinkite kibira ir spustelkite ant kablio. Tada pasirinkite svarmeni ir spustelkite ant kibiro. Nutrukus grandinei paimkite rakta ir grizkite i kambari su portretu. 10. Keliaukite i kaire kol pasieksite pradini kambari su skeletu. Pasirinkite peile ir nupjaukite virve kaireje. Tada pasirinkite buteli ir uzgesinkite ugni. Paimkite rakta ir keliaukite i desine iki kambario su portretu. 11. Spustelkite ant vampyro portreto. Jam nukritus, spustelkite ant antro kvadrato, kol jis taps zalias, o tuomet ant trecio, kol jis taps geltonu. Tuomet pasirinkite rakta ir spustelkite ant seifo. Padarykite ta pati su likusiais dviem raktais. Seifui atsidarius, paimkite nauja rakta ir keliaukite i kaire iki pradinio kambario su skeletu. 12. Pasirinkite rakta ir spustelkite ant spynos.
Prieš 10 m.
kur ta sakute
Prieš 11 m.
Diana :}* prasau padekit man kaip surast sakute ir kaip ka daryt pasakykit
Prieš 11 m.
visai nebaisu
Prieš 11 m.
zaidimas kaip zaidimas nieko nepasikeis kam burnuotis del kaskokiu zaidimu
Prieš 11 m.
suradau visus raktus ir tipo viskas
Prieš 11 m.
visai idomus
Prieš 11 m.
tikra nesamone
Prieš 11 m.
padekit prasau
Prieš 11 m.
Diedas reikia nueiti i KEEP OUT duris paspausti su sakute ant peles urvo , tada gausi natas , nueini ant pianino paspaudi natu kombinacija , pijaninas pasitraukia ieini i vidu uzkabini kibira idedi svori grandine nutruksta ir raktas grandines gale atsiranda
Prieš 11 m.
kaip gauti trecia rakta?
Prieš 11 m.
 

Pakviesk draugus žaisti kartu

Arba
Nukopijuok žaidimo nuorodą:
Nusiųsk žaidimą el. paštu:
 

Pranešk apie klaidą

Pastebėjai klaidą? Pranešk apie ją mums:
 
DĖMESIO!
Jūs žaidžiate žaidimo DEMO versiją. Visi jūsų atlikti darbai ir pasiekimai neišsisaugos

Susiję žaidimai




Pirate Storm Žaidė:: 176314

Planera Žaidė:: 219734

1100AD Žaidė:: 208403

Didžioji ferma Žaidė:: 1013144


Piktas žaidimas Žaidė:: 2497553